Appèl en Markies Catering introduceren cateringconcept Goodish


Cateringlocatie van Markies Catering bij onderwijsinstelling

Catering - Appèl en Markies Catering introduceren een nieuw cateringconcept. Het nieuwe concept Goodish staat voor ‘Vers, snel and a very goooood taste’. Goodish wordt op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer geïntroduceerd. Deze beurs vindt plaats op 7 tot en met 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Goodish serveert iedere dag een divers menu dat aansluit bij de wensen en behoeften van de gasten. Bij het nieuwe cateringconcept wordt er gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring in de catering, waardoor in Goodish gezond en lekker gekoppeld kan worden aan een snelle service. Bij Goodish zijn gasten binnen no time voorzien van een heerlijke, voedzame lunch, zo belooft cateraar Appèl. Het nieuwe restaurantconcept laten ze zien op de vakbeurs Facilitair.

Lezing op vakbeur Facilitair

“De cateringindustrie bevindt zich momenteel in een uitzonderlijk veeleisende situatie, misschien wel meer dan ooit tevoren,” aldus Emiel van Bockel, directeur Data en Analytics van Appèl. Belangrijke kwesties zoals het omgaan met onregelmatige bezettingspatronen op kantoor, het aanpakken van personeelstekorten, het versnellen van de eiwittransitie en het kunnen inspelen op de grote variatie aan wensen van gasten en opdrachtgevers vormen grote uitdagingen. Data helpt om die vragen te kunnen beantwoorden, meer dan eerdere ervaringen. Vandaar dat er een trend waarneembaar is bij organisaties om meer met data te doen. Op de Vakbeurs Facilitair gaat op donderdag 8 juni directeur Data & Analytics Emiel van Bockel van Appèl daar dieper op in.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMarkies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht

Omzet horeca plust in tweede kwartaal met 4,5%

Marktcijfers - De omzet in de horeca groeide in het tweede kwartaal van 2023 met 4,5 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Ook het volume, de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet, nam toe met ruim 3 procent, laat het CBS weten. De omzet van eet- en drinkgelegenheden steeg met 4,1 procent.

Lees bericht

Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Lees bericht


Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees bericht

Fabienne Jungerhans nieuwe Sales & Marketing Manager bij Join Program

Benoeming - Fabienne Jungerhans (36) start per 11 mei als Sales & Marketing Manager bij cateraar Join Program. Jungerhans zal niet alleen met beide oprichters de commerciële strategie gaan bepalen en processen optimaliseren, maar tevens zal zij samen met het sales-en marketingteam de ‘disruptieve food movement’ over Nederland gaan uitrollen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid