Appèl introduceert Frigo-concept: de ‘Slimme koelkast’


De Slimme Koelkast van Frigo werkt met een app, maar met een betaalpas kopen, kan ook

Introductie – Bedrijfscateraar Appèl introduceert een slimme koelkast voor kantoor, sportschool en de hotellobby. De slimme koelkast wordt gevuld met een assortiment van gezonde maaltijdenleverancier Foodmaker, waarmee Appèl een exclusieve samenwerking heeft. Frigo is een koelkast, gevuld met eten en drinken, die 24/7 beschikbaar is en volledig onbemand geïnstalleerd kan worden. De koelkast is te gebruiken met de Frigo app of bankpas. De Frigo app houdt op een afstand ook de voorraad bij.

Door slim om te gaan met verkoopdata kan Appèl bepaalde producten meer of minder promoten. Hierdoor wordt derving teruggedrongen. Het assortiment bestaat uit sappen, broodjes, wraps en maaltijdsalades. Maar ook overnight oats als ontbijt, tussendoortjes en maaltijden voor thuis of om op te warmen als er overgewerkt wordt zijn beschikbaar. Het openen voor de gebruiker gaat met de Frigo app. Na het scannen van de QR-code op het scherm kan de deur worden geopend en de keuze worden gemaakt.

De slimme koelkast registreert welke producten er zijn gekozen en deze worden in rekening gebracht nadat de deur is gesloten. Door de aanwezige NFC-betaalterminal (Near Field Communication, betalen op afstand, red.) is de Frigo ook te gebruiken met een bankpas zonder de app. Hierdoor kunnen ook eenmalige bezoekers gebruikmaken van de koelkast.

Voor het installeren van de Frigo is alleen een stroompunt en een internetverbinding noodzakelijk.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDelhaize en Foodmaker gaan intensiever samenwerken

Buitenland – Delhaize en Foodmaker hebben een langetermijn partnership aangekondigd en de ambitie uitgesproken om samen gezonde voeding dichter bij de klanten te brengen. Dat gebeurt op verschillende manieren. Delhaize gaat meer producten opnemen van Foodmaker en saladebars plaatsen in de supermarkten, maar daarnaast wordt Delhaize ook exploitant van de Foodmaker-restaurants.

Lees bericht

Foodmaker wordt exclusieve partner van Appèl voor de B2B-markt

Catering - Foodmaker gaat samenwerken met de Bossche cateraar Appèl en wordt de exclusieve partner van Appèl voor de B2B markt in Nederland. De samenwerking moet resulteren in 30 nieuwe Foodmaker restaurants de komende twee jaar. Het eerste Foodmaker bedrijfsrestaurant opent in maart in het Erasmus MC in Rotterdam.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid