Appèl introduceert webapp ‘Oh Appy Day’


Catering – Appèl  introduceert Oh Appy Day! Met deze webapp kunnen gasten van de cateraar producten en gerechten bestellen en die direct betalen via hun telefoon of desktop.

Met Oh Appy Day wil Appèl haar gasten extra service en gemak bieden. Gasten houden immers meer tijd over tijdens hun pauzemoment en bovendien is het eenvoudiger voor ze om de lunch af te halen. Wachten bij de counter of kassa hoeft niet meer. De webapp geeft overzichtelijk weer wat te bestellen is. “En door vooraf te bestellen weten onze gasten ook zeker dat ze kunnen genieten van hun favoriete fooditems,” aldus Marloes de Heer - Kleinman, Business Development Manager bij Appèl.

Assortiment

Het assortiment van Oh Appy Day bestaat volledig uit producten die door het cateringteam op locatie bereid zijn. Waar mogelijk is, wordt gebruik gemaakt van lokale en seizoengebonden producten. Te denken valt aan salades, belegde broodjes, (groenten) wraps, soep, breakfast bowls, yoghurt, smoothies, fruitsalades, maar ook guilty pleasures zoals bananenbrood, croisssantjes, muffins of brownies. “Ook bieden we speciale pakketten, zoals ‘Boost Your Energy’ en ‘Eat Your Greens’ met producten die onze gasten weer helemaal opladen,” aldus De Heer - Kleinman.

After corona concept

Oh Appy Day draait op dit moment bij Saxion Hogeschool en Technische Universiteit Eindhoven. De komende weken wordt de app verder uitgerold. De foodordering app is onderdeel van het 'after corona' concept van Appèl: de leukste dag van de week. “Juist nu is die foodbeleving van belang. Mensen zijn minder vaak op locatie waardoor voor sommigen een dagje op kantoor of op school een uitje wordt. Dan wil je iets speciaals dat je op de dagen dat je thuis bent niet eet. Een lunch moet een verwenmoment zijn voor onze gast”, aldus de Heer – Kleinman.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht

Vitam en Fooditis gaan strijd aan tegen CO2 in catering

Verduurzamen – Facilitaire horecadienstverlener Vitam en foodservice-expert Fooditis werken samen om het eten in de Vitam-restaurants verder te verduurzamen. Met de CO2-Impact Tool, BrightGreen, wordt per ingrediënt het CO2-verbruik berekend en getoond op een dashboard zodat gekeken kan worden waar verdere verbetering mogelijk is.

Lees berichtVakbeurs euvend & coffeena 2022 gaat niet door

Vakbeurzen - De Internationale Vakbeurs voor Vending & Office Coffee Service die gepland staat voor 27 tot en met 29 oktober, euvend & coffeena 2022, gaat dit jaar niet door. De reden is dat de organisatie niet een volwaardige afspiegeling van de markt voor vending en koffie kan presenteren.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid