Arend-jan Diephuis van Sligro naar Newco


Persoonlijk - Arend-jan Diephuis wordt medio januari commercieel manager bij Newco. Diephuis was voorheen national salesmanager petrol bij Sligro. Diephuis wordt in zijn nieuwe rol bij Newco verantwoordelijk voor alle Europese marketing, sales en aftersales activiteiten van Newco. Newco is marktleider in de Benelux op gebied van non-food in het benzinekanaal en breidt sinds enige jaren haar werkgebied jaarlijks uit. Inmiddels is het bedrijf actief in Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Duitsland. Dit jaar wordt Oostenrijk hier nog aan toegevoegd. Newco streeft naar een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20 procent. Easy Stock Solution Sinds kort test Newco Easy Stock Solution, een vendor managed en financed inventory systeem. Dit maakt het eenvoudiger om een goed rendement met non-food te realiseren. Eenvoud voor de ondernemer of organisatie is het sleutelwoord bij dit systeem. Zodra de lopende test bij Vissers Energy Group is afgerond (naar verwachting omstreeks april dit jaar), zal Easy Stock Solution beschikbaar kunnen worden gesteld aan andere marktpartijen. Bron: @FoodClicks Persoonlijk - Arend-jan Diephuis wordt medio januari commercieel manager bij Newco. Diephuis was voorheen national salesmanager petrol bij Sligro. Diephuis wordt in zijn nieuwe rol bij Newco verantwoordelijk voor alle Europese marketing, sales en aftersales activiteiten van Newco. Newco is marktleider in de Benelux op gebied van non-food in het benzinekanaal en breidt sinds enige jaren haar werkgebied jaarlijks uit. Inmiddels is het bedrijf actief in Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Duitsland. Dit jaar wordt Oostenrijk hier nog aan toegevoegd. Newco streeft naar een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20 procent. Easy Stock Solution Sinds kort test Newco Easy Stock Solution, een vendor managed en financed inventory systeem. Dit maakt het eenvoudiger om een goed rendement met non-food te realiseren. Eenvoud voor de ondernemer of organisatie is het sleutelwoord bij dit systeem. Zodra de lopende test bij Vissers Energy Group is afgerond (naar verwachting omstreeks april dit jaar), zal Easy Stock Solution beschikbaar kunnen worden gesteld aan andere marktpartijen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Plaza digitaliseert verder met orderkiosken

Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

Lees berichtSWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht

Sligro terug op omzetniveau van voor corona

Groothandel – Sligro wist in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet naar een niveau te brengen van voor de coronamaatregelen. Weliswaar viel de omzet in catering nog wat tegen, maar daar tegenover stond een verdere groei in bezorging aan bedrijven.

Lees bericht


Volledig verbouwde Sligro Arnhem heropent 15 maart

Groothandel Dinsdag 15 maart wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Arnhem heropend. De opening wordt verricht door Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Raymond Clements (vestigingsdirecteur Sligro Arnhem).

Lees bericht

‘Sligro wint marktaandeel in Nederland en België’

Groothandel - “Jaar op jaar vergelijkingen zijn weinigzeggend in tijden van COVID-19, maar over de afgelopen twee jaar zien we dat we zowel in Nederland als België marktaandeel gewonnen hebben. Onze weerbaarheid als organisatie, vanuit een cultuur vol ondernemerschap en daadkracht, bleek ook in 2021 groot”, aldus CEO Koen Slippens bij de presentatie van de jaarcijfers.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid