Attractiepark Toverland wil 19 mei heropenen


Leisure – Attractiepark streeft ernaar om op 19 mei weer open te gaan. Die datum is in overleg met gemeente Horst aan de Maas vastgesteld. De opening betekent wel dat er van tevoren gereserveerd moet worden voor een bezoek. De datum is tevens de verjaardag van het attractiepark.

Steeds meer duiken berichten op van attractieparken en dierentuinen die eind mei open gaan. De meeste dagrecreatiebedrijven doen dat in fases, waarbij eerst wordt getest en geoefend met eigen medewerkers en hun familieleden. Op alle locaties wordt het protocol ‘Veilig Samen Uit’ gevolgd. Richtlijnen die zijn opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen op basis van de voorschriften van het RIVM.

Ook Toverland houdt zich aan het protocol en opent binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving. Dit protocol biedt drie garanties omtrent goede informatievoorziening, extra hygiënemaatregelen en uiteraard de anderhalve meter afstand tussen huishoudens. Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur, is verheugd dat Toverland binnenkort weer open kan. “Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten een veilig en verantwoord dagje uit en onze medewerkers een magische werkdag kunnen bieden. We zijn er klaar voor om onze poorten op 19 mei, onze verjaardag, weer te openen!”

Gasten kunnen zich op de website van Toverland goed voorbereiden op hun bezoek. Hier is het bovendien mogelijk om online tickets op datum te reserveren. De capaciteit van Toverland is beperkt tot de helft en alleen met een ticket op datum is toegang verzekerd. Ook voor abonnementhouders geldt dat zij hun bezoek van tevoren moeten reserveren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Raad voor Volksgezondheid neemt Frietmanifest in ontvangst

Actie – Maandag 1 november neemt directeur Stannie Driessen van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) het frietmanifest in ontvangst. In dit manifest wordt gesteld dat cafetaria’s, snackbars en frituurzaken niet de oorzaak zijn van de gezondheidsachterstand in Nederland. Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) wil met dit manifest tegenwicht bieden aan de gemeenten die nieuwe snackbars willen weren.

Lees bericht


‘Attractieparken en dierentuinen werden verrast door testdagen’

Attractieparken - De Nederlandse pretparken en dierentuinen werden gisteren volledig overvallen door de mededeling dat zij onderdeel uitmaakten van de pilot met toegangstesten. De meeste attractie- en dierenparken parken, die onderdeel uitmaken van de test wisten van niets. Dat meldt althans Looopings, een nieuwssite over attractieparken.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid