Attractiepark Toverland zet De Food Street neer


Leisure  - Net voor de stoere wachterstorens van themagebied Ithaka, aan de oever van wildwaterbaan Expedition Zork, heeft Toverland de Food Street neergezet. Het foodtruckstraatje luidt het vakantieseizoen in voor het attractiepark.

De Food Street is een bonte verzameling van foodtrucks en stands in het attractiepark in Sevenum. De foodtrucks zijn ondersteunend aan de horecagelegenheden op het park en bedoelt om de gasten sneller te bedienen bij drukte. Het aanbod is divers van zoet tot hartig, maar allemaal gericht op een vlugge hap. Zo zijn er hamburgers verkrijgbaar en tosti’s en panini’s, maar ook Turkse pizza’s en frietjes. Zelf een dessert is verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Toverland brengt eigen biertje ‘Magical Beer’ uit

Leisure - Bezoekers van attractiepark Toverland kunnen vanaf komend weekend kennismaken met een speciaal Toverland-biertje. Het Limburgse attractiepark introduceert namelijk Magical Beer, een biertje dat is gebrouwen in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven.

Lees bericht


Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Lees bericht

‘Attractieparken en dierentuinen werden verrast door testdagen’

Attractieparken - De Nederlandse pretparken en dierentuinen werden gisteren volledig overvallen door de mededeling dat zij onderdeel uitmaakten van de pilot met toegangstesten. De meeste attractie- en dierenparken parken, die onderdeel uitmaken van de test wisten van niets. Dat meldt althans Looopings, een nieuwssite over attractieparken.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid