Attractiepark Toverland zet De Food Street neer


Leisure  - Net voor de stoere wachterstorens van themagebied Ithaka, aan de oever van wildwaterbaan Expedition Zork, heeft Toverland de Food Street neergezet. Het foodtruckstraatje luidt het vakantieseizoen in voor het attractiepark.

De Food Street is een bonte verzameling van foodtrucks en stands in het attractiepark in Sevenum. De foodtrucks zijn ondersteunend aan de horecagelegenheden op het park en bedoelt om de gasten sneller te bedienen bij drukte. Het aanbod is divers van zoet tot hartig, maar allemaal gericht op een vlugge hap. Zo zijn er hamburgers verkrijgbaar en tosti’s en panini’s, maar ook Turkse pizza’s en frietjes. Zelf een dessert is verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
‘Attractieparken en dierentuinen werden verrast door testdagen’

Attractieparken - De Nederlandse pretparken en dierentuinen werden gisteren volledig overvallen door de mededeling dat zij onderdeel uitmaakten van de pilot met toegangstesten. De meeste attractie- en dierenparken parken, die onderdeel uitmaken van de test wisten van niets. Dat meldt althans Looopings, een nieuwssite over attractieparken.

Lees bericht
Dineren in horrorstijl bij Walibi Holland

Attractiepark – Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in Jefferson Manor? Of in één van die 'gezellige' caravans in Firepit? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor geesten of ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid