Auto wassen en pizza bestellen kan al op drie plaatsen


Na drie minuten komt de pizza gebakken en gesneden uit de automaat / Foto bij: PizzaZoid

Petrol - De auto wassen én een pizza uit de automaat halen dat kan sinds kort bij een drietal autowasserettes in het westen van Nederland. In Dordrecht plaatste het Belgische bedrijf PizzaZoid in augustus de eerste, daarna volgde Hoek van Holland en Papendrecht.

Ondernemer Artilla Ertas is sinds een jaar bezig met het plaatsen van de PizzaZoid-automaten. Inmiddels heeft hij er twaalf staan, waarvan drie in Nederland. Sinds maandag heeft Jungle Wash in Papendrecht er eentje geplaatst. De andere twee automaten zijn te vinden bij Bosch Car Service in Hoek van Holland bij Wasstraat de Walvis in Dordrecht.

In de automaat zitten twee ovens waar de pizza’s worden samengesteld en worden afgebakken. De totale afbaktijd is drie minuten. Er zijn acht verschillende pizza’s te bestellen, die in een doos, gesneden  worden geserveerd. De pizza’s zijn 24/7 beschikbaar.

De locaties worden door Ertas vooral uitgezocht op het aantal passanten. Zo is Hoek van Holland interessant vanwege de bezoekers aan het strand en trekken carwashes en tankstations veel klanten. Omdat het wachten op vergunningen in de stad veel tijd vraagt, richt hij zich vooral op de gebieden buiten de stad.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid