Autodrop lanceert ‘Opgevoerde Autodrop’


Introductie - Snoepmerk Autodrop introduceert de ‘Opgevoerde Autodrop’, een snoepje met een zachtere vulling, die ‘iedereen in de hoogste versnelling brengt’, volgens zoetwarenbedrijf Concorp. De introductie wordt ondersteund met een nummer van zangeres Samantha Steenwijk en rapper Sjaak.

De komst van de nieuwe smaken binnen het Autodrop wagenpark wordt op een ‘overdriven’ manier gevierd. De videoclip speelt in die brede campagne een centrale rol. Ivo Brand, Marketing Manager bij Autodrop: “We zijn ontzettend trots op deze opvallende 360-graden campagne. Met de “Overdriven” aanpak zetten we de productintroductie kracht bij en slaan we de brug tussen online en offline interactie. Op deze manier enthousiasmeren we onze Autodrop fans en brengen we de intense, krachtige smaaksensatie tot leven.” De verpakkingen van de Opgevoerde Cadillacs, Kevers en Dubbel Dekkers zijn vanaf deze week beschikbaar.

Consumentenactie

Aan de introductie is voor de consumenten ook een actie verbonden. Zij maken kans om de roze Birò uit de Overdrive videoclip te winnen. In de speciale actieverpakkingen van Opgevoerde Autodrop zitten meerdere autosleutels verstopt. Gelukkigen die een autosleutel vinden, winnen een spectaculaire race experience op het circuit van Zandvoort. Onder deze racers wordt uiteindelijk de felbegeerde roze Birò uit de videoclip verloot.

Concorp

Autodrop is onderdeel van Concorp. Als merkenbouwer en producent van private- en fancy label concepten heeft het bedrijven merken als Autodrop, Oldtimers, Ricola, en Fisherman’s Friend in hun portfolio.

Bron: Concorp/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVan linzenburgers tot plantaardige biefstuk tijdens PLMA 2018 in Amsterdam

Beurzen - Biologisch, vegetarisch, geur- en kleurstofvrij en laag calorisch. Zo maar enkele posters en kreten die tijdens de tweedaagse private label-beurs PLMA in de stands waren te zien De beurs werd afgelopen dinsdag en woensdag in de RAI in Amsterdam gehouden. Conclusie: de trends binnen de levensmiddelenbranche worden door alle partijen bijgehouden, zeker ook door de private labelbedrijven. De...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid