AVIA Weghorst langs de A1 kleurt oranje


AVIA Weghorst langs de A1 in EK-kleuren met een afbeelding van Wout Weghorst / Foto bij: AVIA Weghorst

Tankstation – AVIA Weghorst langs de A1 heeft de tankstation-locatie ‘Lonnekermeer’ tussen Hengelo en Oldenzaal helemaal in de EK-kleuren geschilderd. Naast de kleuren rood, wit en blauw is er ook een levensgrote foto van Wout Weghorst tegen de gevel geplaatst.

AVIA Weghorst maakt melding van de omkleuring op de linkedin-pagina van het bedrijf. Het laat weten dat de schilderactie eigenlijk een spontaan idee is geweest. 'Het EK komt eraan, misschien leuk om wat oranje aankleding te kopen om de shop mee te versieren?' vroeg Lies Knol, bedrijfsleidster aan de A1 zich af. 'Misschien kunnen we het station ook wel oranje schilderen?', aldus Knol in het bericht op linkedin. Niet alleen de buitenkant is versierd, ook binnenin is het shopconcept Hush aangepast in EK-kleuren.

Knol had bij haar mededeling nooit gedacht dat het daadwerkelijk zo ver zou komen, maar niets is minder waar. Binnen een mum van tijd stonden de schilders van Heming klaar en samen met partners Sikkens NL voor de oranje verf en Cassign voor de bestickering van ramen was het  omkleuren in korte tijd gerealiseerd. Het resultaat is een opvallende locatie langs de snelweg, ook voor de supporters op weg naar het EK in Duitsland Het EK Voetbal 2024 wordt gespeeld van 14 juni tot en met 14 juli. Tijdens deze periode heeft AVIA Weghorst ook een actie voor de bezoekers van het tankstation.

Bron: AVIA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht


Tabaksspeciaalzaak Van Vuure test automaat met tabaksuitgifte

Vending – Bij een tabaksspeciaalzaak  van de Amsterdamse ondernemer Jeffrey van Vuure in winkelcentrum De Kameleon in Amsterdam Zuid-Oost staat de eerste kiosk met een volledig geautomatiseerde tabaksautomaat. Bij de vendingautomaat kan de klant na een leeftijdscheck zelf de tabakswaren kiezen, afrekenen en meenemen, zonder tussenkomst van een winkelmedewerker.

Lees bericht

Heineken volop van start met EK-activatieprogramma

Actie - Na de Champions League-finale is het tijd voor het EK en dus laten fabrikanten en retailers weten wat zij tijdens het EK allemaal van plan zijn. De supermarkketens laten zien welke acties en gadgets zij hebben, maar ook fabrikanten als Heineken laten zien waar zij mee komen. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Canada in...

Lees bericht

Alles in één keer afrekenen? Circle K doet het

Buitenland – Circle K, het shopformat voor tankstations van het Canadese retailbedrijf Alimentation Couche-Tard Inc., is in Scandinavië gestart met het afrekenen van meerdere artikelen in één keer. De betaalwijze past in de strategie van het retailbedrijf om het voor de reiziger steeds gemakkelijker te maken.

Lees bericht


Family en Coffee Fellows als duo onder één dak bij AVIA Rilland

Formulenieuws – Een revolutionair dubbelconcept  noemen ze het bij AVIA Vollenhoven en dat is de invulling van het tankstation in Rilland ook.  Na een voorbereiding van anderhalf jaar én zes weken verbouwen heropent binnenkort de volledig vernieuwde locatie officieel met de cafetariaformule Family, gecombineerd met een counter voor de koffiespecialiteiten van Coffee Fellows.

Lees bericht

Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid