Aviko Cuijk voortaan verder als Frespo


Industrie - Sinds 11 september 2023 is Frespo eigenaar van de productieactiviteiten van Aviko in Cuijk. Onder de nieuwe naam zal Frespo hoogwaardige stoomverse en voorgekookte aardappelproducten blijven leveren voor de foodservice- en industriële markten in heel Europa.

De naam Frespo is ontstaan uit een combinatie van ‘Fresh’ en ‘Potatoes’. Frespo is onderdeel van Nimbus. Nimbus is een particuliere investeringsmaatschappij met ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Samen met Nimbus wil Frespo blijven werken aan aardappeloplossingen. Anouk ter Laak, CEO Frespo: “Met ruim 30 jaar ervaring, robuuste faciliteiten en enthousiast personeel zijn we verheugd om hoogwaardige verse aardappelproducten aan onze klanten te blijven leveren. We zullen daarbij nauw blijven samenwerken met onze leveranciers.”

Aviko als Frespo werken op dit moment aan een soepele overgang van de vestiging in Cuijk. Naar verwachting zal deze transitie per 1 april 2024 zijn afgerond. Het Client Service Center van Aviko blijft voorlopig het aanspreekpunt  voor alle commerciële activiteiten.

Bron: Frespo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Royal Cosun benoemt Chris Deen tot CEO Aviko

Benoeming - Royal Cosun is voornemens Chris Deen (52) met ingang van 15 januari 2020 te benoemen als CEO van Aviko en lid van de concerndirectie van Cosun. Deen heeft volgens Aviko een uitstekende staat van dienst in algemeen management in foodservice, voedingsingrediënten en retail.  Zo was Deen eerder CEO van Bakkersland en was hij daarvoor werkzaam in diverse posities binnen Sara...

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Aviko garandeert friet die 30 minuten knapperig blijft

Fastservice – Op de Horecava toonden alle frietleveranciers hun antwoord op de toename in het aantal bezorgingen. Aviko liet zelfs de vakbezoekers proeven hoe de friet na een paar minuten smaakte en geeft nu met de introductie van de SuperCrunch Fresh een garantie van 30 minuten. Het knapperig houden van de friet bij bezorging is een van de grootste problemen. Want of ...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid