backWERK opent eerste vestiging in Limburg


Horecabeeld in de bakkerijformule van backWERK

Formulenieuws – backWERK opende vandaag een nieuwe locatie aan op de markt in Venlo. De locatie is de eerste backWERK in Limburg. Eind volgende maand opent de bakkerijketen ook een nieuwe vestiging in het centrum van Amsterdam. Daarmee komt het aantal locaties in Nederland op 33.

Met de opening van de locatie in Limburg krijgt de keten ook steeds meer een landelijke dekking. Dat is ook wat managing director Dick de Vilder van backWerk nastreeft. Ook de locatie aan de Amsterdamse Warmoesstraat in het centrum van de hoofdstad past in die ambitie. De bakkerijketen groeit landelijk de laatste tijd fors.

Pijlers

backWerk speelt als bakkerijketen in op de trends van snelheid, gemak en beleving. Dat betekent dat in de winkels de focus ligt op snelheid, prijs, kwaliteit en gastbeleving. De Vilder: “We doen dat als formule langs de weg van een aantal pijlers als  open, betrouwbaar, passie, voor en met elkaar en aandacht voor duurzaamheid. Op die manier creëren we maximale klanttevredenheid met minimale wachttijden”.

Het backWERK-assortiment bestaat o.a. uit verschillende vers belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken en koffie. Het winkelpersoneel houdt zich de hele dag bezig met het bakken en beleggen van de broodjes. Zodat er altijd verse producten in de winkel liggen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Moederbedrijf BackWERK neemt Duits Frittenwerk over

Buitenland – Valora, het moederbedrijf van BackWERK, neemt in Duitsland het horecaconcept Frittenwerk over. Het is de eerste stap die Valora zet in het snel groeiende fastcasualsegment. Valora is voornamelijk actief is met horecaconcepten die zich richten op afhalen.

Lees bericht


Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht


BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht


Valora komt met houten, onbemand gemaksconcept

Buitenland – Valora, de groep waaronder ook bakkerijformule BackWERK valt, is in Zwitserland op diverse plaatsen actief met 24/7 onbemande winkelconcepten. De nieuwste onbemande locatie onder de naam ‘avec-box’ opent in Oberohringen bij Winterthur, een uitvoering in hout.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid