backWERK opent eerste vestiging in Limburg


Formulenieuws – backWERK opende vandaag een nieuwe locatie aan op de markt in Venlo. De locatie is de eerste backWERK in Limburg. Eind volgende maand opent de bakkerijketen ook een nieuwe vestiging in het centrum van Amsterdam. Daarmee komt het aantal locaties in Nederland op 33.

Met de opening van de locatie in Limburg krijgt de keten ook steeds meer een landelijke dekking. Dat is ook wat managing director Dick de Vilder van backWerk nastreeft. Ook de locatie aan de Amsterdamse Warmoesstraat in het centrum van de hoofdstad past in die ambitie. De bakkerijketen groeit landelijk de laatste tijd fors.

Pijlers

backWerk speelt als bakkerijketen in op de trends van snelheid, gemak en beleving. Dat betekent dat in de winkels de focus ligt op snelheid, prijs, kwaliteit en gastbeleving. De Vilder: “We doen dat als formule langs de weg van een aantal pijlers als  open, betrouwbaar, passie, voor en met elkaar en aandacht voor duurzaamheid. Op die manier creëren we maximale klanttevredenheid met minimale wachttijden”.

Het backWERK-assortiment bestaat o.a. uit verschillende vers belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken en koffie. Het winkelpersoneel houdt zich de hele dag bezig met het bakken en beleggen van de broodjes. Zodat er altijd verse producten in de winkel liggen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste backWERK met take-out in Apeldoorn

Formulenieuws – BackWerk opende deze week de achtentwintigste vestiging. Bijzonder aan de locatie in Apeldoorn is de aparte take-out. Het is de eerste in Nederland van de bakery-café formule. BackWERK is de laatste jaren sterk gegroeid. In 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen. Sindsdien zijn er 27 geopend en nu recent in Apeldoorn. Deze locatie heeft een aparte take-out. Een...

Lees bericht

Bakker Bart introduceert nieuw winkelconcept

Formulenieuws – Bakker Bart opent op donderdag 14 november een nieuw bakkerijconcept. Het format wordt, na een reeks van testen op onderdelen, nu fysiek in een winkel uitgerold. Gemak, snelheid en directe consumptie zijn uitgangspunten in de nieuwe winkelformule in de nieuwe locatie in het centrum van Almelo. Bakker Bart geeft aan de afgelopen jaren veel energie gestoken te hebben in de...

Lees bericht

‘Oplossingsgericht werken’ levert Lekkerland omzetgroei op

Jaarcijfers – ‘Door de consumententrends op het gebied van on-the-go-consumptie nauwlettend te volgen en deze te vertalen naar oplossingen voor zijn klanten, slaagde Lekkerland Nederland er in 2018 – in een zeer concurrerende omgeving – opnieuw in zijn omzet te vergroten en nieuwe klanten binnen te halen.’ Dat schrijft de Duitse groothandel, waarvan Lekkerland Nederland uit Son onderdeel van uitmaakt, in haar jaarrapport. Nederland...

Lees bericht

backWERK opent eerste locatie op station

Formulenieuws  – De versformule backWERK heeft een eerste locatie geopend op een treinstation. Op station Schiedam Centrum opende de formule deze week haar 22ste locatie in Nederland. Het backWERK assortiment bestaat uit belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken maar ook koffie, pretzels en verse pizza’s. Het assortiment is breed en richt zich op de ochtend, middag en tussendoor moment. Medewerkers...

Lees bericht


backWERK opent 8e vestiging in samenwerking met RET

Formulenieuws – Bakerrijketen backWERK heeft sinds gisteren een vestiging op het metrostation Rotterdam Centraal. Het concept voor vers belegde broodjes start op deze high traffic locatie haar achtste vestiging in samenwerking met de RET in de Maasstad. “Met twee winkels van backWERK op metrostation Wilhelminaplein én Rotterdam Centraal Station bieden we reizigers die uit de metro stappen een mooie gemaksservice. We...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid