Bäckerei Krümel opent deuren in de Efteling


Eerste bezoekers bij Bäckerei Krümel in de Efteling / Foto bij: LDB Production

Leisure – Zaterdagochtend is in de Efteling Bäckerei Krümel geopend. Deze nieuwste horecagelegenheid is te vinden op het Max & Moritz Plein. In de ambachtelijke bakkerij zijn producten te vinden als plaatgebak en broodpizza’s.

Bäckerei Krümel en het assortiment zijn geïnspireerd op het Alpenlandschap en de streken van Max en Moritz. Projectmanager Horeca Melvin van Brakel: “Het gebouw doet denken aan een gezellige Duitse Konditorei met als stralend middelpunt de nostalgische, dubbele deckoven. Hierin worden ovenproducten afgebakken voor ontbijt, lunch en diner. Met het ambachtelijke aanbod spelen we in op de wensen van onze gast, die soms snel wil eten of juist iets langer de tijd wil nemen. Op de kaart staat o.a. thematisch Schwarzwalder Kirschgebak, plaatbrood met gatenkaas en Flammkuchen-broodpizza. Die combineren goed met koffiespecials of verse sappen. Onder de noemer ‘De Betere Keuze’ bieden we ook gezondere alternatieven aan, zoals volkoren- of groentevarianten en er zijn dieetvriendelijke en vegetarische belegsoorten”.

Duurzaam

Het restaurant telt 125 zitplaatsen binnen en 50 buiten en is duurzaam gebouwd. Zo wordt het gebouw gasloos verwarmd. Met een investering van drie miljoen euro is dit het sluitstuk voor het Max & Moritz Plein.

Bron: Efteling/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
‘Attractieparken en dierentuinen werden verrast door testdagen’

Attractieparken - De Nederlandse pretparken en dierentuinen werden gisteren volledig overvallen door de mededeling dat zij onderdeel uitmaakten van de pilot met toegangstesten. De meeste attractie- en dierenparken parken, die onderdeel uitmaken van de test wisten van niets. Dat meldt althans Looopings, een nieuwssite over attractieparken.

Lees bericht
Efteling opent vernieuwd restaurant Fabula

Leisure – Gelijktijdig met de opening van een nieuwe attractie heeft de Efteling ook een nieuw restaurant geopend. Het attractiepark veranderde daarvoor het oude zelfbedieningsrestaurant Octopus in Restaurant Fabula. Het restaurant dat vlak bij de uitgang zit richt zich qua assortiment op de wereldkeuken. De nieuwe horecagelegenheid kent ook een afdeling voor de koude dranken en kleine hapjes met de naam...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid