Bagels & Bean start aGoGo-concept


Formulenieuws - Bagels & Beans opent op 4 juli op Hoog Catharijne in Utrecht de eerste Bagels & Beans aGoGo-locatie. De speciale on-the-go-afdeling komt naast een reguliere vestiging van Bagels & Beans. De locatie wordt gerund door Pakhang Chau, die al een vestiging heeft in Hoofddorp. De nieuwe Bagels & Beans aGoGo-afdeling komt aan de doorgangspassage naar het stadscentrum in het Utrechtse winkelcentrum, op de locatie waar eerder The Barn was gevestigd. Het concept van aGoGo moet volgens woordvoerster Lieke Wesselius van Bagels & Beans vergeleken worden met een vitrine, zoals bekend bij een authentieke ijssalon. Alleen ligt er nu geen ijs in de vitrine, maar creamcheeses, spreads en verse salades in verschillende smaken. Deze producten worden dagelijks vers bereid en kunnen ter plekke op een warme bagel worden gesmeerd. Daarnaast is er koffie, zijn er verschillende sappen, koude en warme dranken, zoetigheden en wisselende verse salades. Allemaal om meteen mee te nemen of onderweg op te eten. Uitrol Wesselius is er van overtuigd dat de aGoGo-locatie navolging gaat krijgen bij nieuwe en bestaande locaties: “De gast is steeds vaker onderweg en op zoek naar snelle producten voor on-the-go. Vanuit Bagels & Beans waren we al langer aan het nadenken hoe we aan die ontwikkeling invulling kunnen geven. Met aGoGo zetten we nu een duidelijke stap, die we bij succes gaan uitrollen.” Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Bagels & Beans opent op 4 juli op Hoog Catharijne in Utrecht de eerste Bagels & Beans aGoGo-locatie. De speciale on-the-go-afdeling komt naast een reguliere vestiging van Bagels & Beans. De locatie wordt gerund door Pakhang Chau, die al een vestiging heeft in Hoofddorp. De nieuwe Bagels & Beans aGoGo-afdeling komt aan de doorgangspassage naar het stadscentrum in het Utrechtse winkelcentrum, op de locatie waar eerder The Barn was gevestigd. Het concept van aGoGo moet volgens woordvoerster Lieke Wesselius van Bagels & Beans vergeleken worden met een vitrine, zoals bekend bij een authentieke ijssalon. Alleen ligt er nu geen ijs in de vitrine, maar creamcheeses, spreads en verse salades in verschillende smaken. Deze producten worden dagelijks vers bereid en kunnen ter plekke op een warme bagel worden gesmeerd. Daarnaast is er koffie, zijn er verschillende sappen, koude en warme dranken, zoetigheden en wisselende verse salades. Allemaal om meteen mee te nemen of onderweg op te eten. Uitrol Wesselius is er van overtuigd dat de aGoGo-locatie navolging gaat krijgen bij nieuwe en bestaande locaties: “De gast is steeds vaker onderweg en op zoek naar snelle producten voor on-the-go. Vanuit Bagels & Beans waren we al langer aan het nadenken hoe we aan die ontwikkeling invulling kunnen geven. Met aGoGo zetten we nu een duidelijke stap, die we bij succes gaan uitrollen.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Slokje koffie kan bij Bagels & Beans ook van een stokje

Formulenieuws – Bij Bagels & Beans kunnen de gasten een slokje koffie nu  ook van een stokje krijgen. Samen met ijsmaker NICE heeft de koffieketen een ijsje gemaakt van de koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE. Het ijsje is gedipt chocolade en vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Lees bericht

Yoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees bericht


Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar

Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid