Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar


Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Dat laat de espressobar en lunchroomketen vandaag weten. Ninande Thio: “Lizan heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voortreffelijk leider en ondernemer. Met het oog op continuïteit en de ambitieuze doelstellingen van Bagels & Beans leek het ons niet meer dan terecht om haar deze mogelijkheid te bieden”. Van der Pol zelf noemt het een geweldige kans en ziet veel mogelijkheden met de keten verder te groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief.

De bij Bagels & Beans aangesloten ondernemers hebben net als veel andere horecaondernemers zwaar. Toch weet de keten aardig op de omstandigheden in te spelen, laten de oprichters weten. Bakker: ‘Het is een lastige tijd maar we staan er als bedrijf goed voor. Deze stap zal ongetwijfeld verder bijdragen aan de groeikracht en vitale toekomst van onze organisatie.

Jumbo

In het voorjaar van 2020 lanceerde Bagels & Beans een nieuwe bestelsite met afhaal- en bezorgmogelijkheid. Sinds begin januari zijn de biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Daarnaast wordt er een nieuwe vestiging geopend in Leiden. De eerste sinds de lockdown.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJumbo scherpt strategie aan en vernieuwt topstructuur

Formulenieuws - Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online. Tegelijkertijd past het bedrijf haar topstructuur aan. Dat meldt de supermarktketen donderdag in...

Lees bericht

Negende Jumbo Foodmarkt opent in Dordrecht

Formulenieuws – Inwoners van Dordrecht kunnen vanaf woensdag terecht in de nieuwe Jumbo Foodmarkt in winkelcentrum Sterrenburg. Het gaat om de negende foodmarkt in Nederland en betreft een franchiselocatie, die gerund wordt door het ondernemers-duo Jan-Willem en Jeroen Lemkes.

Lees bericht

Nieuwe trend? Stoepvertisement

Promotie – Wat doe je als je wilt opvallen, of mensen wilt bereiken die nu bij andere winkels hun inkopen doen? Precies dan wil je opvallen en ze de weg wijzen naar je eigen winkel. Dat is exact wat de nieuwe Dekamarkt in Veenendaal doet met de klanten, die nu bij de Jumbo kopen. Dekamarkt laat de Jumbo-klant met stoepvertisement zien...

Lees bericht


Jumbo en NOC*NSF gaan sporters gezonder leren eten

Samenwerking- Sporters helpen gezonder te leven én beter te presteren. Dat is het doel van de verregaande samenwerking die Jumbo Supermarkten en NOC*NSF met elkaar aangaan op het gebied van gezonde voeding en sport. De partijen hebben hiervoor een nieuw leerprogramma over voeding, gezondheid en sport ontwikkeld voor trainers en coaches: Jumbo Foodcamp.

Lees bericht

Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid