Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar


Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Dat laat de espressobar en lunchroomketen vandaag weten. Ninande Thio: “Lizan heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voortreffelijk leider en ondernemer. Met het oog op continuïteit en de ambitieuze doelstellingen van Bagels & Beans leek het ons niet meer dan terecht om haar deze mogelijkheid te bieden”. Van der Pol zelf noemt het een geweldige kans en ziet veel mogelijkheden met de keten verder te groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief.

De bij Bagels & Beans aangesloten ondernemers hebben net als veel andere horecaondernemers zwaar. Toch weet de keten aardig op de omstandigheden in te spelen, laten de oprichters weten. Bakker: ‘Het is een lastige tijd maar we staan er als bedrijf goed voor. Deze stap zal ongetwijfeld verder bijdragen aan de groeikracht en vitale toekomst van onze organisatie.

Jumbo

In het voorjaar van 2020 lanceerde Bagels & Beans een nieuwe bestelsite met afhaal- en bezorgmogelijkheid. Sinds begin januari zijn de biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Daarnaast wordt er een nieuwe vestiging geopend in Leiden. De eerste sinds de lockdown.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht



Al 45 Jumbo-locaties gestopt met tabaksverkoop

Supermarkt -  Jumbo bouwt de tabaksverkoop bij de servicebalies in de supermarkten langzaam verder af. Inmiddels zijn er zo’n 45 servicepunten zonder tabak, waarvan zo’n 25 verkooppunten bij franchisers. Supermarkten mogen nog tot 1 juli dit jaar tabak verkopen. Daarna moeten alle vestigingen vanwege een wettelijk verbod zijn gestopt.

Lees bericht

Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder introduceert de formule de bagelplant.

Lees bericht


Jumbo wil met impactfonds vaart maken met verduurzaming

Duurzamheid - Jumbo heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen. De supermarktketen wil de eigen CO2-uitstoot – de zogenaamde scope 1 en 2 – in 2030 met 85% hebben gereduceerd (ten opzichte van 2022). Ook wil Jumbo de CO2-uitstoot in de productketens (scope 3) met 50% terugbrengen. Om versnelling in verduurzaming te realiseren heeft Jumbo zelfs een Impactfonds opgezet.

Lees bericht

Bagels & Beans geeft Nederlandse daklozen warme voeten

Actie - Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. De speciale donatiesokken zijn aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid