Bakery Café Kottier wordt Trumpi Time XL


De Bakery Café Kottier locatie waar de Trumpi Time XL komt

Lunchroom – Trumpi Time, de lunchroomformule van voormalig tankstationhouder Trumpi in Breda, krijgt een derde locatie. De locatie komt op de plaats waar Bakery Café Kottier is gevestigd. Vanwege de oppervlakte van de locatie gaat het een Trumpi Time XL worden.

Maandag is heeft de overdracht van het pand plaatsgevonden. Voor bakker Harold Kottier betekent de overdracht dat er een einde komt aan zijn bakkerscarrière zo laten beide partijen weten in een bericht.  Bakery Café Kottier, die zich ook wel de Bourgondische bakker van Breda noemde,  had een drietal vestigingen. Eigenaar Kottier moet de locaties sluiten door de hoge energieprijzen. De vestiging Stada bij het NAC-voetbalstation gaat nu verder als Trumpi Time. De andere twee locaties worden overgenomen door twee andere bakkers.

Er komt eerst een ‘soft-opening’ zo laat  Trumpi weten, waarna in begin 2023 de transformatie naar Trumpi Time (XL) definitief zal worden gemaakt. Wie de locatie gaat runnen is nog niet bekend.

Het voormalig tankstation-ondernemersechtpaar Nandor en Kitty Trumpi runnen zelf de Trumpi Time-locatie aan de Nieuwe Kadijk in Breda. De locatie aan de Nieuwe Haagdijk wordt gedaan door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi.

Het assortiment van Trumpi Time bestaat uit verse, ambachtelijke broodjes, sandwiches en wraps. De formule richt zich vooral op de lunch.

Bron: @FoodClicks

Interieur van een gevestigde Trumpi Time

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Warme bakkers bakken zich arm

Bakkerij – De bakkers in Nederland maken zich grote zorgen over de stijgende energieprijzen en de inkoopprijzen van hun grondstoffen. De kostenstijgingen zijn van een zodanig niveau, dat forse prijsverhogingen nodig zijn, maar deze niet meer volledig zijn door te berekenen aan de klanten, zo laten veel bakkerijbedrijven weten. En het probleem doet zich niet alleen voor bij de warme bakkers....

Lees bericht


Chiqueolatte opent achtste vestiging in Den Haag

Formulenieuws - Chiqueolatte aan het Lange Voorhout in Den Haag is geopend. Het wordt de derde vestiging die in 2021 open gaat in Nederland en zet de teller van alle Chiqueolatte’s wereldwijd op acht. Chiqueolatte heeft vestigingen in Nederland, Luxemburg, Chicago (VS) en Dubai (VAE).

Lees bericht
Trumpi Time opent tweede locatie in Breda

Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Lees bericht

Bakkerij en kenniscentrum Broodheeren opent van de zomer

Bakkerij - Edwin Klaasen krijgt eindelijk zijn eigen bakkerij. Samen met zakenpartner Bart Cales starten de ondernemers in Raamsdonksveer een eigen bakkerij met de naam Broodheeren. De bakkerij wordt tevens een soort kenniscentrum, waar kennis over producten en de productie met desembrood wordt gedeeld.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid