Bakery Café Kottier wordt Trumpi Time XL


De Bakery Café Kottier locatie waar de Trumpi Time XL komt

Lunchroom – Trumpi Time, de lunchroomformule van voormalig tankstationhouder Trumpi in Breda, krijgt een derde locatie. De locatie komt op de plaats waar Bakery Café Kottier is gevestigd. Vanwege de oppervlakte van de locatie gaat het een Trumpi Time XL worden.

Maandag is heeft de overdracht van het pand plaatsgevonden. Voor bakker Harold Kottier betekent de overdracht dat er een einde komt aan zijn bakkerscarrière zo laten beide partijen weten in een bericht.  Bakery Café Kottier, die zich ook wel de Bourgondische bakker van Breda noemde,  had een drietal vestigingen. Eigenaar Kottier moet de locaties sluiten door de hoge energieprijzen. De vestiging Stada bij het NAC-voetbalstation gaat nu verder als Trumpi Time. De andere twee locaties worden overgenomen door twee andere bakkers.

Er komt eerst een ‘soft-opening’ zo laat  Trumpi weten, waarna in begin 2023 de transformatie naar Trumpi Time (XL) definitief zal worden gemaakt. Wie de locatie gaat runnen is nog niet bekend.

Het voormalig tankstation-ondernemersechtpaar Nandor en Kitty Trumpi runnen zelf de Trumpi Time-locatie aan de Nieuwe Kadijk in Breda. De locatie aan de Nieuwe Haagdijk wordt gedaan door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi.

Het assortiment van Trumpi Time bestaat uit verse, ambachtelijke broodjes, sandwiches en wraps. De formule richt zich vooral op de lunch.

Bron: @FoodClicks

Interieur van een gevestigde Trumpi Time

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakkerij ‘t Kraayennest Top Bakker van het jaar 2023

Verkiezing - Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2023. Dit werd woensdag bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij ‘t Kraayennest heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het...

Lees bericht


Bakker Bart Ede opent met vernieuwend format

Formulenieuws – Anderhalf jaar na een grootscheepse verbouwing, heeft Bakker Bart-ondernemer Ronald van Kolthoorn zijn filiaal aan de Grotestraat  in Ede opnieuw verbouwd en aangepast. Belangrijke reden voor de verbouwing was het plaatsen van een extra keukenblok en het bijplaatsen van meer orderkiosken voor een snellere doorstroming in de bakkerij. Dinsdag opende de verbouwde winkel.

Lees bericht


Warme bakkers bakken zich arm

Bakkerij – De bakkers in Nederland maken zich grote zorgen over de stijgende energieprijzen en de inkoopprijzen van hun grondstoffen. De kostenstijgingen zijn van een zodanig niveau, dat forse prijsverhogingen nodig zijn, maar deze niet meer volledig zijn door te berekenen aan de klanten, zo laten veel bakkerijbedrijven weten. En het probleem doet zich niet alleen voor bij de warme bakkers....

Lees bericht


Chiqueolatte opent achtste vestiging in Den Haag

Formulenieuws - Chiqueolatte aan het Lange Voorhout in Den Haag is geopend. Het wordt de derde vestiging die in 2021 open gaat in Nederland en zet de teller van alle Chiqueolatte’s wereldwijd op acht. Chiqueolatte heeft vestigingen in Nederland, Luxemburg, Chicago (VS) en Dubai (VAE).

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid