Bakery Café Kottier wordt Trumpi Time XL


De Bakery Café Kottier locatie waar de Trumpi Time XL komt

Lunchroom – Trumpi Time, de lunchroomformule van voormalig tankstationhouder Trumpi in Breda, krijgt een derde locatie. De locatie komt op de plaats waar Bakery Café Kottier is gevestigd. Vanwege de oppervlakte van de locatie gaat het een Trumpi Time XL worden.

Maandag is heeft de overdracht van het pand plaatsgevonden. Voor bakker Harold Kottier betekent de overdracht dat er een einde komt aan zijn bakkerscarrière zo laten beide partijen weten in een bericht.  Bakery Café Kottier, die zich ook wel de Bourgondische bakker van Breda noemde,  had een drietal vestigingen. Eigenaar Kottier moet de locaties sluiten door de hoge energieprijzen. De vestiging Stada bij het NAC-voetbalstation gaat nu verder als Trumpi Time. De andere twee locaties worden overgenomen door twee andere bakkers.

Er komt eerst een ‘soft-opening’ zo laat  Trumpi weten, waarna in begin 2023 de transformatie naar Trumpi Time (XL) definitief zal worden gemaakt. Wie de locatie gaat runnen is nog niet bekend.

Het voormalig tankstation-ondernemersechtpaar Nandor en Kitty Trumpi runnen zelf de Trumpi Time-locatie aan de Nieuwe Kadijk in Breda. De locatie aan de Nieuwe Haagdijk wordt gedaan door de jongste dochter van Nandor,  Kimber Trumpi.

Het assortiment van Trumpi Time bestaat uit verse, ambachtelijke broodjes, sandwiches en wraps. De formule richt zich vooral op de lunch.

Bron: @FoodClicks

Interieur van een gevestigde Trumpi Time

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Bufkes is altijd trouw gebleven aan de principes’

Interview – Wie Bufkes zegt, zegt vooral rijk belegde broodjes. Het zijn broodjes die passen bij een Bourgondische levensstijl. Klanten krijgen daardoor ook waar voor hun geld, juist omdat de broodjes niet duur zijn geprijsd. En wellicht schuilt daarin ook het succes van de van oorsprong Limburgse formule. Maar mede-eigenaar en directeur Charles Sampers van Bufkes zegt over het succes ook: ...

Lees bericht


Lunchroom of koffiebar populairste bijbaan in horeca

Onderzoek – De horeca is een populaire sector onder jongeren om in bij te verdienen. 24% van de jongeren werkt het liefste in de horeca op de vloer als bedieningsmedewerker, achter de bar of als barista bij een lunchroom of koffiebar, tegenover 12% op de vloer in de afwas of als hulpkok. Dat blijkt uit De Bijbanen Barometer uitgevoerd door DirectResearch in opdracht...

Lees bericht

Bakkerij Pandriks komt in Franse handen

Overname - Bakkerij Pandriks in Meppel komt in Franse handen. Het bedrijf wordt overgenomen door Bridor, een dochteronderneming van Le Duff Group. De overname moe een versnelling geven in het assortiment biologische producten. Pandriks blijft na de overname onder eigen merk in de markt opereren.

Lees berichtEerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst

Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid