Bakker Bart en Meinders Catering starten samen bezorgvestiging


De bestelwagen voor eerste bezorglocatie van Bakker Bart in Haarlem, een tweede bezorglocatie komt nu samen met Meinders Catering in Badhoevedorp

Formulenieuws - Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering vanaf 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. De locatie is volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. 

Bakker Bart opende eerder al een locatie in Haarlem die zich volledig richtte op bezorging, maar opent nu een vestiging, die door een bestaande cateraar wordt geëxploiteerd. Bakker Bart Badhoevedorp zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving.

Ontbijt en lunch

Het online assortiment bestaat uit ontbijt- en lunchgerechten zoals vers belegde broodjes, panini en salades, maar ook producten om bijvoorbeeld te trakteren, zoals muffins, donuts, appelflappen, saucijzenbroodjes en pizzastukken.

Online 

Het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule, laat het bedrijf weten. Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities.

De locatie in Haarlem was de eerste locatie van waaruit Bart’s Retail zich uitsluitend richtte op bezorging. Bakker Bart heeft als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken. 

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie, die dagelijks zorgt voor duizenden broodjes, hapjes, koude en warme buffetten, diners en borrels. Dat doen ze voor grote en kleine organisaties, zorglocaties, opleidingscentra, evenementen- en beurslocaties. Meinders werkt met productiekeukens en een bakkerij. Daarnaast heeft Meinders haar eigen distributiekanaal; de koelbussen rijden vooral in de Randstedelijke provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsUS Foods gaat speciaal werk maken van ‘ghost kitchens’

Buitenland – Het Amerikaanse foodservicebedrijf US Foods gaat een aparte divisie opzetten voor ‘ghosts kitchens’, keukens waar uitsluitend wordt gewerkt voor het bezorgen van maaltijden. Het bedrijf wil er op die manier voor zorgen dat restaurants nog meer werk kunnen maken van hun bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Lees bericht

Uber Eats breidt uit naar Apeldoorn en Arnhem

Bezorgdienst – De bezorgservice Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze twee steden heeft het bedrijf gemaakt op basis van data die aantoont dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is in de bezorg-app, zo laat het bedrijf weten.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid