Bakker Bart en Meinders Catering starten samen bezorgvestiging


De bestelwagen voor eerste bezorglocatie van Bakker Bart in Haarlem, een tweede bezorglocatie komt nu samen met Meinders Catering in Badhoevedorp

Formulenieuws - Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering vanaf 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. De locatie is volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. 

Bakker Bart opende eerder al een locatie in Haarlem die zich volledig richtte op bezorging, maar opent nu een vestiging, die door een bestaande cateraar wordt geëxploiteerd. Bakker Bart Badhoevedorp zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving.

Ontbijt en lunch

Het online assortiment bestaat uit ontbijt- en lunchgerechten zoals vers belegde broodjes, panini en salades, maar ook producten om bijvoorbeeld te trakteren, zoals muffins, donuts, appelflappen, saucijzenbroodjes en pizzastukken.

Online 

Het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule, laat het bedrijf weten. Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities.

De locatie in Haarlem was de eerste locatie van waaruit Bart’s Retail zich uitsluitend richtte op bezorging. Bakker Bart heeft als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken. 

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie, die dagelijks zorgt voor duizenden broodjes, hapjes, koude en warme buffetten, diners en borrels. Dat doen ze voor grote en kleine organisaties, zorglocaties, opleidingscentra, evenementen- en beurslocaties. Meinders werkt met productiekeukens en een bakkerij. Daarnaast heeft Meinders haar eigen distributiekanaal; de koelbussen rijden vooral in de Randstedelijke provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBakker Bart heropent ook vestiging in Rotterdam

Formulenieuws - Bakker Bart heeft de winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam heropend. Eerder deze maand heropende de formule al de winkel aan de Demer in Eindhoven. Met de verruimde winkel in Rotterdam krijgt ook het ondernemersduo Patricia en Henjo  Hielkema een winkel met veel nieuwe elementen.

Lees bericht

Bakker Bart heropent de vestiging in centrum Ede

Formulenieuws - Bakker Bart heeft onlangs de winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid