Bakker Bart en Meinders Catering starten samen bezorgvestiging
Formulenieuws - Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering vanaf 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. De locatie is volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats.
Bakker Bart opende eerder al een locatie in Haarlem die zich volledig richtte op bezorging, maar opent nu een vestiging, die door een bestaande cateraar wordt geëxploiteerd. Bakker Bart Badhoevedorp zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving.
Ontbijt en lunch
Het online assortiment bestaat uit ontbijt- en lunchgerechten zoals vers belegde broodjes, panini en salades, maar ook producten om bijvoorbeeld te trakteren, zoals muffins, donuts, appelflappen, saucijzenbroodjes en pizzastukken.
Online
Het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule, laat het bedrijf weten. Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities.
De locatie in Haarlem was de eerste locatie van waaruit Bart’s Retail zich uitsluitend richtte op bezorging. Bakker Bart heeft als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken.
Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie, die dagelijks zorgt voor duizenden broodjes, hapjes, koude en warme buffetten, diners en borrels. Dat doen ze voor grote en kleine organisaties, zorglocaties, opleidingscentra, evenementen- en beurslocaties. Meinders werkt met productiekeukens en een bakkerij. Daarnaast heeft Meinders haar eigen distributiekanaal; de koelbussen rijden vooral in de Randstedelijke provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’
Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.
Lees berichtFHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag
Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.
Lees berichtUber’s Jaaroverzicht geeft inkijkje in Hollandse leefgewoonte
Bezorgdienst – Ooit afgevraagd hoeveel Big Macs er worden besteld bij Uber? Het Jaarverslag van de bezorgdienst geeft het antwoord: bijna vier miljoen. Verder is Nederland minder gierig dan gedacht n geeft het veel fooien. Populairste besteldag: Koningsdag.
Lees berichtEerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst
Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.
Lees berichtOndernemersfamilie Macleane neemt Jumbo Beuningen over
Supermarkten - De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee Jumbo winkels in Elst en een Bakker Bart in Rijnstate Elst.
Lees berichtRobotkeuken Eatch beleeft primeur bij ISS-locaties
Catering - De Zaanse startup Eatch en ISS introduceren een robotkeuken als oplossing tegen personeelstekort en voedselverspilling. De volledig automatische keuken is onlangs bij enkele klantlocaties van ISS geïnstalleerd. De keukens kunnen tot wel 100 maaltijden per dag bereiden.
Lees bericht