Bakker Bart heropent ook vestiging in Rotterdam


De heropende Bakker Bart aan de Lijnbaan in Rotterdam

Formulenieuws - Bakker Bart heeft de winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam heropend. Eerder deze maand heropende de formule al de winkel aan de Demer in Eindhoven. Met de verruimde winkel in Rotterdam krijgt ook het ondernemersduo Patricia en Henjo  Hielkema een winkel met veel nieuwe elementen.

De vestiging in het centrum van Rotterdam heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Bovendien zijn alle allerlaatste inzichten en vernieuwingen toegepast, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie. Patricia en Henjo Hielkema zijn al enige tijd de franchisenemers van de Bakker Bart in Rotterdam. Daarnaast zijn zij zeer actief op de bezorgmarkt in Rotterdam. Met de recent heropening zetten zij een volgende stap met hun bedrijf.

Bakker Bart

Franchisegever is Bart’s Retail, gevestigd in Utrecht, en onderdeel van Vital Food Group. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 150 winkels, verspreid over het hele land. De bakkers maken gebruik van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBakker Bart heropent de vestiging in centrum Ede

Formulenieuws - Bakker Bart heeft onlangs de winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept.

Lees bericht

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid