Bakker Bart opent tweede vestiging in Enschede Zuid


Bakker Bart-locatie in Enschede

Formulenieuws - Bakker Bart heeft een tweede winkel in Enschede geopend. De nieuwe zaak is gevestigd in winkelcentrum Wesseler-Nering. Het is ook de tweede zaak van het ondernemersechtpaar Kay en Mariska Beumers.

De eerste locatie van het ondernemersechtpaar is gevestigd in de Langestraat in Enschede. In de nieuwe vestiging zijn alle learnings doorgevoerd, die sinds de pilotlocatie in 2019 in Almelo zijn opgedaan. Niet alleen zijn er aanpassingen gedaan aan het bakkerijconcept, maar de locatie aan de Wesseler-Nering  kent ook de laatste vernieuwingen op het gebied van digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

E-commerce

Naast de verkoop in de winkel, zal de winkel zich ook gaan bezighouden met E-commerce: het bezorgen van online bestellingen. Ook zal de winkel, wanneer het weer mogelijk is, de beschikking hebben over een zitgedeelte.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVital Food Group krijgt nieuwe directie

Benoeming - De directie van Vital Food Group B.V., de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, krijgt per 16 mei een nieuwe directie. Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van de groep, heeft het bedrijf verlaten en wordt opgevolgd door Siad Awwad. Schalkwijk blijft wel als aandeelhouder betrokken bij de groep.

Lees bericht

Bakker Bart heropent ook vestiging in Rotterdam

Formulenieuws - Bakker Bart heeft de winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam heropend. Eerder deze maand heropende de formule al de winkel aan de Demer in Eindhoven. Met de verruimde winkel in Rotterdam krijgt ook het ondernemersduo Patricia en Henjo  Hielkema een winkel met veel nieuwe elementen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid