Bakker Bart opent tweede vestiging in Enschede Zuid


Formulenieuws - Bakker Bart heeft een tweede winkel in Enschede geopend. De nieuwe zaak is gevestigd in winkelcentrum Wesseler-Nering. Het is ook de tweede zaak van het ondernemersechtpaar Kay en Mariska Beumers.

De eerste locatie van het ondernemersechtpaar is gevestigd in de Langestraat in Enschede. In de nieuwe vestiging zijn alle learnings doorgevoerd, die sinds de pilotlocatie in 2019 in Almelo zijn opgedaan. Niet alleen zijn er aanpassingen gedaan aan het bakkerijconcept, maar de locatie aan de Wesseler-Nering  kent ook de laatste vernieuwingen op het gebied van digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

E-commerce

Naast de verkoop in de winkel, zal de winkel zich ook gaan bezighouden met E-commerce: het bezorgen van online bestellingen. Ook zal de winkel, wanneer het weer mogelijk is, de beschikking hebben over een zitgedeelte.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uber Eats breidt uit naar Apeldoorn en Arnhem

Bezorgdienst – De bezorgservice Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze twee steden heeft het bedrijf gemaakt op basis van data die aantoont dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is in de bezorg-app, zo laat het bedrijf weten.

Lees bericht


Vleesproducent Beimer Meat is nu winkelier

Vleeswinkel – Wat moet je doen als de horecavraag uitvalt en je bent als vleesproducent voor een belangrijk deel afhankelijk van die sector? Precies, je begint een eigen winkel en dat is wat Beimer Meat in Enschede ook heeft gedaan. Voor het eerst in zijn 63-jarige bestaan heeft de producent een vleeswinkel geopend.

Lees bericht

Bakker Bart introduceert nieuw winkelconcept

Formulenieuws – Bakker Bart opent op donderdag 14 november een nieuw bakkerijconcept. Het format wordt, na een reeks van testen op onderdelen, nu fysiek in een winkel uitgerold. Gemak, snelheid en directe consumptie zijn uitgangspunten in de nieuwe winkelformule in de nieuwe locatie in het centrum van Almelo. Bakker Bart geeft aan de afgelopen jaren veel energie gestoken te hebben in de...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid