Bakker Bart test ijsconcept met Heldro IJs


In de vier winkels gaat Bakker Bart ter plaatse Heldro IJs maken met een nieuwe ijsmachine

Formulenieuws - Bakker Bart start een pilot in samenwerking met Heldro IJs. De test vindt plaats op een viertal locaties, te weten Nijmegen (Broerstraat), Venlo (Lomstraat), Winschoten en Dordrecht, De franchisers in gaan de franchisenemers met vers Heldro IJs aan de slag. Gekozen is voor een landelijke spreiding, omdat Bakker Bart wil kijken of het ijs een kansrijke aanvulling is op de formule.

In de vier winkels gaat Bakker Bart ter plaatse Heldro IJs maken met een nieuwe ijsmachine: de Heldro Tap. Het Heldro ijs wordt hiermee per portie getapt. Gekozen kan worden voor diverse toppings en sauzen. Jop van Sommeren van de Vital Food Group en initiatiefnemer van de pilot bij Bakker Bart: “In de middag kan Heldro IJs, zeker in de mooi-weer-maanden, van toegevoegde waarde zijn voor onze winkels. De vraag naar ijs begint namelijk meestal pas vanaf het middaguur te lopen. Dat leek ons een welkome aanvulling op ons concept.” Jan Verbeeten, mede-eigenaar van Heldro IJs deelt die mening en zegt: “Met het integreren van een Heldro IJs-module bij bestaande franchisewinkels van Bakker Bart, kunnen wij véél meer mensen laten genieten van vers Heldro IJs.”

Bron: Vital Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees berichtCafetariaomzet groeit in februari met 2,4%

Cafetaria – De omzetten in de cafetariasector zijn in januari en februari dit jaar enigszins toegenomen ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar, met 2,8% in totaal. In de maand februari nam de omzet met 2,4% toe in vergelijking met dezelfde maand in 2023.

Lees bericht

Eerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst

Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.

Lees berichtOndernemersfamilie Macleane neemt Jumbo Beuningen over

Supermarkten - De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee Jumbo winkels in Elst en een Bakker Bart in Rijnstate Elst.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid