Bakkersvak breidt uit met IJs en kiest nieuwe locatie
Beurzen– De vakbeurs Bakkersvak breidt haar beursprofiel uit met het segment ‘IJs’. Daarmee vergroot de vakbeurs haar aanbod met 20 procent. Bovendien verhuist de beurs na zes editie van het Autotron in Rosmalen naar de Evenementenhal in Gorinchem. Marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heilo en Dawn Foods Benelux ondersteunen de uitbreiding van het beursaanbod. Ook voegt de organisatie in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux een wedstrijdelement toe, namelijk de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse ijsbereiders. Organisator Easyfairs laat weten dat de ijsuitbreiding een logische stap is in de ontwikkeling van Bakkersvak. “Uit onze bezoekersstatistieken blijkt dat een aantal ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Bovendien sluit de verbreding aan bij de trend dat de grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs steeds meer vervagen”, zegt Corine Visser, Event Manager bij Easyfairs. De zevende editie van Bakkersvak vindt in 2018 plaats op 4 en 5 maart. Meer informatie: www.bakkersvak.nl. Bron: @FoodClicks Beurzen– De vakbeurs Bakkersvak breidt haar beursprofiel uit met het segment ‘IJs’. Daarmee vergroot de vakbeurs haar aanbod met 20 procent. Bovendien verhuist de beurs na zes editie van het Autotron in Rosmalen naar de Evenementenhal in Gorinchem. Marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heilo en Dawn Foods Benelux ondersteunen de uitbreiding van het beursaanbod. Ook voegt de organisatie in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux een wedstrijdelement toe, namelijk de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse ijsbereiders. Organisator Easyfairs laat weten dat de ijsuitbreiding een logische stap is in de ontwikkeling van Bakkersvak. “Uit onze bezoekersstatistieken blijkt dat een aantal ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Bovendien sluit de verbreding aan bij de trend dat de grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs steeds meer vervagen”, zegt Corine Visser, Event Manager bij Easyfairs. De zevende editie van Bakkersvak vindt in 2018 plaats op 4 en 5 maart. Meer informatie: www.bakkersvak.nl. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek