Bar Bistro Saam van Vermaat in MECC opent in september


Congres – MECC Maastricht opent in september Bar Bistro Saam. De opening van het restaurant vindt gelijktijdig plaats met de officiële opening van het vernieuwde congrescentrum. Bar Bistro Saam wordt geëxploiteerd door Vermaat. Woensdag 7 juli werd de samenwerking tussen Vermaat Groep en MECC Maastricht ondertekend.

Eind vorig jaar maakte MECC Maastricht bekend dat Vermaat Groep de tender van het nog te realiseren restaurant in het beurs- en congrescentrum had gewonnen. Het winnende concept van Vermaat Groep sprong eruit vanwege de uitgebreide en zeer creatieve presentatie, met oog voor detail én duurzaamheid.

Naast de exploitatie van Bar Bistro Saam is Vermaat Groep ook een van de vaste cateringpartners voor congressen, beurzen en evenementen die plaatsvinden in MECC Maastricht. De bouwwerkzaamheden van het restaurant zijn in volle gang.

Bron: @FoodClicks

Vlnr: Rob van de Wiel - Managing Director MECC Maastricht, Monique Mennis - General Manager Bar Bistro Saam, Rick Zeelen - Algemeen Directeur Vermaat Foto's: Gerlach Delissen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jubilerend Marketing4Results organiseerde zes impactvolle sessies

Jubileum – Marketing4Results bestaat vijftien jaar. Voor het marketingbureau voor foodservice reden iets waardevols te organiseren. Het werden zes sessies gewijd aan een betekenisvolle economie. Thema’s als plasticreductie, voedselverspilling, onderwijs en true pricing kwamen voorbij, met vooral schokkende cijfers. De foodsector staat voor uitdagingen en wel op korte termijn.

Lees berichtInstockMarket verdubbelt capaciteit na corona

Voedselverspilling – InstockMarket, een online horeca groothandel in geredde voedselproducten, heeft geïnvesteerd in technologie en vierkante meters waardoor een groter aantal boeren, telers en producenten met reststromen zich kan aansluiten. Door de uitbreiding kunnen 400 horecaklanten in heel Nederland nu duurzamer koken.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid