Bar Bistro Saam van Vermaat in MECC opent in september


Congres – MECC Maastricht opent in september Bar Bistro Saam. De opening van het restaurant vindt gelijktijdig plaats met de officiële opening van het vernieuwde congrescentrum. Bar Bistro Saam wordt geëxploiteerd door Vermaat. Woensdag 7 juli werd de samenwerking tussen Vermaat Groep en MECC Maastricht ondertekend.

Eind vorig jaar maakte MECC Maastricht bekend dat Vermaat Groep de tender van het nog te realiseren restaurant in het beurs- en congrescentrum had gewonnen. Het winnende concept van Vermaat Groep sprong eruit vanwege de uitgebreide en zeer creatieve presentatie, met oog voor detail én duurzaamheid.

Naast de exploitatie van Bar Bistro Saam is Vermaat Groep ook een van de vaste cateringpartners voor congressen, beurzen en evenementen die plaatsvinden in MECC Maastricht. De bouwwerkzaamheden van het restaurant zijn in volle gang.

Bron: @FoodClicks

Vlnr: Rob van de Wiel - Managing Director MECC Maastricht, Monique Mennis - General Manager Bar Bistro Saam, Rick Zeelen - Algemeen Directeur Vermaat Foto's: Gerlach Delissen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht


BBB Maastricht legt focus op Belgische horecamarkt

Vakbeurs - Horecavakbeurs BBB Maastricht richt zich nog meer dan voorgaande jaren op de Belgische markt. Reden hiervoor is de toenemende samenwerking tussen horecagroothandels en -leveranciers en horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid