Bar & Kitchen Zocher en Petossi gaan elkaar helpen


Horeca – Steeds vaker zien we dat bedrijven elkaar helpen door de coronacrises heen. Ook Bar & Kitchen Zocher, het restaurant van Carlton Square Haarlem, en restaurant Petossi gaan elkaar steunen, omdat de een wel open mag zijn en ander niet. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november slaan de restaurants daarom de handen in één en neemt Petossi de keuken van Bar & Kitchen Zocher over.

Bar & Kitchen Zocher is één van de weinige plekken in Haarlem die wel nog open is voor gasten, omdat het onderdeel is van het Carlton Square Hotel. Reden van deze uitzondering is dat hotels hun overnachtende gasten moeten kunnen voorzien van een maaltijd en drankjes. De mogelijkheid om gasten te laten overnachten heeft Petossi niet, maar door samen te werken wordt die barrière weggenomen.

Petossi en Bar & Kitchen Zocher zijn beide aangesloten bij Dutch Cuisine, een organisatie van chefs die zich inzet voor koken met producten van dichtbij en voedselverspilling zoveel mogelijk wil tegengaan. Door het aansluiten bij Dutch Cuisine committeren beide restaurants zich aan het initiatief om zo veel mogelijk van deze lokale, Nederlandse en seizoen producten te gebruiken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid