Batu Kombucha proost veilig op 15 meter hoogte


Foto bij: Jip Broeks

Actie -  ‘De veiligste skybar van Nederland vraagt aandacht voor wanhopige horecabranche en proost op veilige heropening van de terrassen’, zo begint het persbericht van Batu Kombucha. Vanaf een 15 meter hoge skybar proost het merk op een veilige heropening van de terrassen.

Eet- en drinkgelegenheden moeten wegens de lockdown gesloten blijven, ook al roepen sommige ondernemers op de terrassen te willen openen. In enkele gemeenten zal dat ook gebeuren, maar of dat voor publiek is of voor paspoppen, valt nog te bezien.

Kombucha merk Batu gaat de strijd in ieder geval op een andere manier aan en opent vandaag een skybar met uitzicht over Amsterdam. Het merk wil met de actie aan de regering laten zien dat de branche er alles aan doet om veilige horeca te bedrijven. Want waar mensen 15 centimeter van elkaar vandaan staan of zitten in het park zoals bij de afgelopen zomerse dagen, zit je in de skybar met z’n tweetjes op 15 meter hoogte veilig, ook omdat het daar ook nog eens lekker doorwaait. “Uiteraard verwachten we niet dat onze skybar een structurele oplossing is, maar we willen met dit initiatief wel de regering oproepen om te gaan voor de gulden middenweg; terrassen gereguleerd open. Wij hebben er, net zoals iedereen in onze branche, 100% vertrouwen in dat dit kan,” aldus Jan-Paul Rutten directeur van Batu Kombucha.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid