Bavaria voortaan elk jaar met nieuwe Herfstbok


Bier – Brouwerij Bavaria had al elk jaar een Herfstbok, maar introduceert nu de special edition Herfstbok 2020. Vanaf deze herfst komt de  Brabantse brouwer ieder jaar een nieuwe Herfstbok, die enkel dat jaar te verkrijgen is.

Bavaria wil de consument voortaan elk jaar verrassen. De Herfstbok van dit jaar is een toegankelijk bokbier met havermout als speciaal ingrediënt. Ook de bok, die volgend jaar gebrouwen zal worden, krijgt een verrassend ingrediënt of moutkeuze(s).

De Herfstbok 2020 heeft havermout als aanvulling op de vijf standaard soorten mout. Volgens de brouwer geeft dat een toegankelijk seizoensbier, met een subtiele hint van havermout en een soepele, bittere afdronk. De Herfstbok 2020 is dit najaar in horecagelegenheden verkrijgbaar. 

Eigen mouterij

Bavaria is de enige bierbrouwer in Nederland met een eigen mouterij op het brouwerijterrein. De brouwer en mouter kunnen daardoor makkelijk samenwerken en elkaar versterken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bavaria start grootse campagne voor Bavaria 0.0%

Campagne – De campagne voor Bavaria 0.0% wordt de grootste in de geschiedenis van de Brabantse bierbrouwer Swinkels Family Brewers, waartoe het biermerk behoort, en moet de consument overtuigen dat de variant amper is te onderscheiden van alcoholhoudend pils.

Lees bericht


Bavaria onthult 0.0% brouwerijinstallatie Fenix

Brouwerij - Brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, onthult vandaag haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat de toets met een alcoholhoudend pils ruimschoots kan doorstaan.

Lees bericht


Royal Swinkels breidt marktaandeel in Georgië verder uit

Biermarkt – Royal Swinkels Family Brewers heeft de eigen marktpositie in Georgië fors uitgebreid. Door een minderheidsbelang te nemen van 40% in de brouwerij Argo, een van de vier leidende biermerken in dat land, bouwt het familiebedrijf het huidige marktaandeel van 15 procent in de verder uit. Royal Swinkels Family Brewers kreeg in 2016 voet aan de grond in Georgië door een licentieovereenkomst met...

Lees bericht


Bavaria en Bird Brewery vallen driemaal in de prijzen op de Dutch Beer Challenge

Verkiezing – Tijdens de vijfde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ viel Bavaria net als brouwer Bird Brewery maar liefst driemaal in de prijzen. De Dutch Beer Challenge is de grootste Nederlandse bierverkiezing van het jaar. Bavaria pilsener won zilver in de categorie ‘pils’ en in de categorie ‘alcoholvrij/ alcoholarm’ gingen Bavaria 0.0% en Bavaria 0.0% IPA er met de bronzen en zilveren...

Lees bericht

Koningin Máxima viert 300 jaar brouwerij Bavaria

Bierbrouwer – Koningin Máxima was gisteren aanwezig bij de officiële opening van het 300-jarig bestaan van Swinkels Family Brewers. Zij bezocht niet alleen de brouwerij, maar sprak ook met verschillende medewerkers en maakte kennis met de 6e, de 7e en 8e generatie van de familie Swinkels. Tevens werd er in haar bijzijn een 300-liter vat aangeslagen en geproost met...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid