BBB Horeca Summit nieuw op BBB Maastricht


Sfeerbeeld van de BBB Maastricht

Beurzen – Op 11 tot en met 13 oktober wordt de BBB Maastricht gehouden in het vernieuwde MECC Congrescentrum in Maastricht. Voor de horecaprofessionals is dan weer drie dagen lang proeven, beleven en netwerken. Nieuw dit jaar is de BBB Horeca Summit, die de BBB organiseert in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality.

BBB Horeca Summit is een informatief programma waarbij gedurende de drie beursdagen topsprekers en CEO’s uit verschillende horecasegmenten met elkaar in gesprek gaan, die antwoorden proberen te vinden op actuele thema’s voor de horeca.

Beursactiviteiten

BBB Maastricht biedt daarnaast een programma met onder andere de Best Burger Benelux in samenwerking met LA Streetfood, het Limburgplein vol streekproducten, de Pubstreet, de Green Chef XL Battle in samenwerking met de Cas Spijkers Academie, de demokeuken van Culinaire Saisonnier met internationale sterrenchefs, de Gault&Millau Chef’s Table, wine tasting met Limburgse wijnen, speciale aandacht voor barista’s en bartenders en volop mogelijkheden om elkaar weer te ontmoeten op het vernieuwde netwerkplein.

Bron: BBB/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsThuisbezorging in 4 weken tijd met 20% gestegen

Analyse – De horeca is deze zomer minder hard gestegen dan in de zomer van vorig jaar. Anders ligt dat bij thuisbezorging. Dat blijft maar doorstijgen. De afgelopen 4 weken wederom met 20 procent (van 6,5% van de avondmaaltijden thuis naar 7,9%).

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid