Beetz wint Innovation Award tijdens Future Awards
Verkiezing – Deze week mocht Beetz Europe tijdens de Future Awards van We’re Smart de prijs in ontvangst nemen voor ‘Innovation of the Year’ voor het product Dry Aged Biet. De jury prees de Dry Aged Biet om zijn veelzijdigheid in smaak en textuur.
De Future Awards werden uitgereikt tijdens een speciaal diner, waarbij de Nederlandse chef Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel officieel toetrad tot de ‘Untouchables’ van We’re Smart. Het betreft een select gezelschap want slechts twee andere chefs, namelijk Xavier Pellicer (Healthy Kitchen) en René Mathieu (La Distillerie), maken deel uit van deze groep..
Tijdens het diner bereidde chef Xavier Pellicer het hoofdgerecht met de Dry Aged Biet. De Beet Wellington werd door alle aanwezigen zeer goed ontvangen. Pellicer en Mathieu waren onder de indruk van de smaak en textuur van de Dry Aged Biet en de vele toepassingen die het product biedt.
De Dry Aged Biet wordt door Beetz geproduceerd op de biologische poldergronden in Flevoland en is verkrijgbaar bij HANOS en Rungis.
Bron: Beetz/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Dry Aged Biet Chefs Club gaat de ‘gedroogde biet’ promoten
Actie - Dinsdag 8 juli is de Dry Aged Biet Chefs Club gelanceerd. De club is een samenwerking tussen vier chefs, die de dry aged biet willen gaan promoten binnen foodservice.
Lees berichtDe winnaars van de Gault&Millau Awards 2024
Verkiezing – Maandagmiddag werd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg de winnaars bekend gemaakt van de Gault & Millau Awards 2024. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Gastheer van het Jaar’. Na afloop van de bijeenkomst werd de nieuwe...
Lees berichtCulinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution
Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...
Lees bericht