Belgische vakbeurs Tavola na vier jaar terug


Vakbeurzen – Meer dan 500 exposanten uit 15 landen zijn te zien op de Belgische horecabeurs Tavola, die van zondag 20 tot en met 23 maart weer voor het eerst in vier jaar wordt gehouden in Kortrijk Xpo.

Het is de twintigste editie van de Belgische vakbeurs voor horeca, foodservicebedrijven, cateraars, retail en delicatessewinkels. Aanbieders van food en drinkwaren zijn er te vinden, maar ook aanbieders op het gebied van hardwaren zijn er te vinden.

De beurs vindt plaats zonder restricties van mondkapjes en dergelijke en is gratis toegankelijk  voor professionals mits online registratie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht


Inzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid