Besseling opvolger Doedens bij Top Bakkers


Benoeming - Rob Besseling start per 3 mei als opvolger van Wim Doedens bij Top Bakkers. Doedens neemt na 6 jaar als algemeen directeur afscheid van het netwerk aan zelfstandige bakkers.

Rob Besseling heeft op diverse plaatsen binnen de retail- en foodservicesector gewerkt, zowel aan fabrikantenzijde als bij afnemers. Zo was hij out-of-home directeur bij Coca-Cola, algemeen directeur van FFC (Kwalitaria) en laatstelijk commercieel directeur bij cateraar Vitam.

Besseling zal samen met Marco Simons en het Top Bakkers-team nieuwe impulsen gaan geven aan Top Bakkers, zo laat Doedens weten. Besseling zal na een inwerktijd van 4 maanden  per 1 september formeel de functie van Doedens als algemeen directeur overnemen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Top Bakkers breidt directie uit

Benoeming - Top Bakkers heeft per 1 januari 2020 de directie uitgebreid. Naast Algemeen directeur Wim Doedens is Marco Simons (48) als Commercieel Directeur benoemd in het directieteam. De nieuwe directie wil zich in de bestaande marktsegmenten verder versterken met vernieuwende en ambachtelijke concepten en daarnaast de bake-off markt verder ontwikkelen met “het lekkerste van onze ambachtelijke bakkers”. Top Bakkers heeft hiertoe ook...

Lees bericht


Nieuw logo Top Bakkers luidt nieuwe fase in

Huisstijl – Top Bakkers heeft de huisstijl aangepast en komt eerdaags ook met een nieuwe website. Het vandaag gepresenteerde logo staat symbool voor de veranderingen en verdere ontwikkelingen van de organisatie. Het nieuwe logo laat de liefde en passie zien voor het product en het ambacht voor het bakkersval, geeft Wim Doedens, algemeen directeur van Top Bakkers B.V., aan. Het...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid