Beyond Meatballs voortaan verkrijgbaar in Nederland


De Beyond Meatballs van Beyond Meat

Introductie - De plantaardige gehaktballetjes van Beyond Meat zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. De plantaardige gehaktballetjes worden lokaal geproduceerd en liggen bij 450 Albert Heijn-winkels in de schappen en zij verkrijgbaar bij ah.nl en via online supermarkt Picnic.

Beyond Meatballs zijn een plantaardige optie voor klassieke ‘comfort food’ gerechten - van ovenschotels tot balletjes in tomatensaus, soepen, broodjes en meer. De producten zijn op smaak gebracht met een mix van Italiaanse kruiden zoals peterselie, rozemarijn, salie, basilicum en oregano en panklaar. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en bevatten 16g eiwitten per 100g, plantaardige ingrediënten zonder soja of gluten en bevatten ook geen cholesterol.  "We zijn trots om ons vierde product op de Nederlandse markt te brengen," zegt Ihab Leheta, Vice President International Business Development, Beyond Meat.

Foodservice

Momenteel worden de andere drie producten, de Beyond Burger, Beyond Sausage en Beyond Mince, verkocht op verschillende retaillocaties in heel Europa. Daarnaast breidt Beyond Meat de beschikbaarheid steeds verder uit bij foodservice partners, zoals bij bepaalde locaties van McDonald's, Pizza Hut en Starbucks. In Nederland zijn producten verkrijgbaar bij onder andere Johnny's Burgers Co, Thrill Grill, Ellis Gourmet Burger, en Diego's. Wereldwijd de Beyond Meat producten beschikbaar in ongeveer 118.000 retail- en foodservice verkooppunten in meer dan 80 landen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Restaurant LEFT geeft supermarktproducten tweede kans

Restaurant – Producten die niet meer kunnen worden verkocht in de supermarkt krijgen bij restaurant LEFT een tweede kans. LEFT in Utrecht wordt eerste restaurant dat boven de supermarkt onverkochte producten uit het supermarktschap verwerkt in salades, sandwiches en soepen.

Lees bericht

InstockMarket verdubbelt capaciteit na corona

Voedselverspilling – InstockMarket, een online horeca groothandel in geredde voedselproducten, heeft geïnvesteerd in technologie en vierkante meters waardoor een groter aantal boeren, telers en producenten met reststromen zich kan aansluiten. Door de uitbreiding kunnen 400 horecaklanten in heel Nederland nu duurzamer koken.

Lees bericht


Online supermarkt Picnic breidt uit naar Frankrijk

Bezorgsuper – Online supermarkt Picnic breidt uit naar Frankrijk. Enkele weken geleden startte het Nederlandse bedrijf een besloten pilot bij 300 testklanten in de noordelijke regio Valenciennes, dicht bij de grens met België. Picnic is al actief in Duitsland.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid