Bezorgdienst Picnic wil uitbreiden met tien tot vijftien nieuwe steden


Bezorging – Boodschappenbezorgdienst Picnic wil het komend jaar fors uitbreiden. Tegen nu.nl heeft topman Michel Muller aangegeven volgend jaar het aantal nieuwe steden met tien tot vijftien te willen uitbreiden. Picnic is nu vooral actief met het bezorgen van boodschappen in de regio Amersfoort Almere en een deel van Utrecht en omgeving. Uitbreiding heeft de bezorgdienst altijd voor ogen gestaan, maar nog niet eerder in dit tempo. Tot op heden werden er nieuwe stappen gezet als er voldoende vraag was in een bepaald woongebied. De ambitie om met tien tot vijftien nieuwe steden te willen groeien is een aanmerkelijke versnelling in de groeiambitie van het bedrijf. Volgens een toelichting van Muller is het bedrijf ook op zoek naar een nieuw distributiecentrum.  Amersfoort zou te klein worden. In de stad waar de bezorgdienst begon, wordt nu een jaaromzet gedraaid van tussen de 10 en 15 miljoen euro, waarmee de bezorgdienst in die stad winstgevend is. Het bedrijf wil snel meer van dergelijke winstgevende steden en schroeft derhalve het aantal steden verder op. Muller geeft aan dat Picnic de wind in de rug heeft en de laatste tien weken is verdubbeld in aantal bezorgdiensten. Bron: nu.nl Bezorging – Boodschappenbezorgdienst Picnic wil het komend jaar fors uitbreiden. Tegen nu.nl heeft topman Michel Muller aangegeven volgend jaar het aantal nieuwe steden met tien tot vijftien te willen uitbreiden. Picnic is nu vooral actief met het bezorgen van boodschappen in de regio Amersfoort Almere en een deel van Utrecht en omgeving. Uitbreiding heeft de bezorgdienst altijd voor ogen gestaan, maar nog niet eerder in dit tempo. Tot op heden werden er nieuwe stappen gezet als er voldoende vraag was in een bepaald woongebied. De ambitie om met tien tot vijftien nieuwe steden te willen groeien is een aanmerkelijke versnelling in de groeiambitie van het bedrijf. Volgens een toelichting van Muller is het bedrijf ook op zoek naar een nieuw distributiecentrum.  Amersfoort zou te klein worden. In de stad waar de bezorgdienst begon, wordt nu een jaaromzet gedraaid van tussen de 10 en 15 miljoen euro, waarmee de bezorgdienst in die stad winstgevend is. Het bedrijf wil snel meer van dergelijke winstgevende steden en schroeft derhalve het aantal steden verder op. Muller geeft aan dat Picnic de wind in de rug heeft en de laatste tien weken is verdubbeld in aantal bezorgdiensten. Bron: nu.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uber Eats breidt uit naar Apeldoorn en Arnhem

Bezorgdienst – De bezorgservice Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze twee steden heeft het bedrijf gemaakt op basis van data die aantoont dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is in de bezorg-app, zo laat het bedrijf weten.

Lees bericht


Uber Eats breidt uit naar Nijmegen en Den Bosch

Bezorgdienst – Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch. De maaltijdbezorger heeft de keuze op deze steden laten vallen door eigen data. Daaruit zou blijken dat er rond Den Bosch en Nijmegen veel interesse is in de bezorg-app van Uber Eats.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid