Bezorger van bedrijfslunches start debuurtwinkel.nl


Bezorging – De Buurtboer, normaliter leverancier van bedrijfslunches met lokale versproducten, wil zich gaan verbreden tot online supermarkt met verse producten van lokale leveranciers. De Buurtboer lanceert vandaag het bestelplatform debuurtwinkel.nl waar consumenten hun dagelijkse boodschappen kunnen doen.

De buurtboer ziet mogelijkheden omdat de bezorging bij reguliere supermarkten of overvol zitten, of moeilijkheden ondervinden om de bezorgmomenten vast te leggen. Doordat mensen thuis zitten is de vraag naar online boodschappen  sterk toegenomen.

Versproducten van lokale leveranciers

Na de introductie van het ‘lunchpakket’, een lunch die werkgevers bij hun thuiswerkende werknemers kunnen laten bezorgen, opent de Buurtboer nu de online supermarkt voor consumenten. Debuurtwinkel.nl biedt een groot assortiment versproducten van haar lokale leveranciers die thuis worden bezorgd. In het online assortiment producten als ambachtelijk brood, boerenkazen, soepen, verse spreads, groenten, fruit en alles voor in de voorraadkast.

30 leveranciers

Via debuurtwinkel.nl kunnen consumenten kiezen uit honderden lokale, verse producten van meer dan dertig leveranciers. De Buurtwinkel bezorgt in de Randstad vanaf €70,- per bestelling en met bezorgkosten van € 7,95. Caroline van der Lande, medeoprichter van de Buurtboer: “Deze crisis vraagt om creatieve oplossingen, voor zowel bedrijven als consumenten. Online supermarkten kunnen de vraag niet aan en hebben vaak geen bezorgslots meer. Onze leveranciers staan te trappelen om hun verse producten te leveren en door gebruik te maken van ons distributienetwerk springen we samen in dit gat.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht


Pieter Pot bespaart 3 miljoen verpakkingen in 2022

Online supermarkt – Verpakkingsvrije online supermarkt Pieter Pot heeft in 2022 ruim 3 miljoen verpakkingen bespaard. Dat is het grootste aantal sinds de oprichting in 2019. Onlangs nog voegde Pieter Pot ook Autodrop en Oldtimers toe aan het verpakkingsvrije assortiment. Voor volgend jaar wil het bedrijf verdubbelen, onder andere door gekoelde producten in circulaire verpakking mee te nemen.

Lees bericht

‘Online supermarkten nemen de bezorgmarkt over’

Analyse - De populariteit voor online supermarkten is afgelopen jaar enorm gestegen. In één jaar zien de online supermarkten het zoekvolume naar hun bezorgservices 195% stijgen, terwijl de populariteit van de fysieke supermarkt met bijna 50% is gedaald. Dat blijkt uit het onderzoek naar online zoekgedrag dat het onderzoeksbureau RouteLogic heeft uitgevoerd.

Lees bericht

Online supermarkt Picnic verwelkomt miljoenste klant

Bezorgsupermarkt – Online supermarkt Picnic heeft gisteren zijn één miljoenste klant verwelkomd. Gelukkige was Sjamke Verdonk en haar gezin uit Wervershoof in Noord-Holland. Picnic bezorgt nu met ruim 1500 elektrische bezorgwagentjes dagelijks vanuit 67 hubs de boodschappen in ruim 170 Nederlandse plaatsen op de 999.999 andere adressen.

Lees bericht


Picnic plant honderden bomen bij start Rotterdamse voedselbos

Online supermarkt – Ruim tweehonderd klanten, collega’s en partners van Picnic hebben zaterdag met het planten van 1500 bomen de aftrap gegeven voor het voedselbos van de online supermarkt in de Schiebroekse Polder, aan de Noordrand van Rotterdam. De komende jaren worden er nog duizenden bomen geplant op het terrein van twee hectare groot. Het voedselbos is het eerste dat geplant...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid