Bezorgers in het zonnetje op Dag van de Maaltijdbezorger


Op de Dag van de Maaltijdbezorger wordt de bezorger in de spotlights gezet

Verkiezing – De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) organiseert sinds 2017 iedere derde donderdag van september de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’. Hiermee worden de maaltijdbezorgers, die bij de aangesloten formules in dienst zijn, jaarlijks extra in de spotlights gezet. Dit jaar vindt tijdens deze dag de aftrap plaats van de verkiezing van 'Maaltijdbezorger van het Jaar'.

De NLVVM bestaat uit 11 landelijk opererende formules en zet zich in voor de verdere professionalisering van deze sector. Voor deelname aan de verkiezing van de Maaltijdbezorger van het Jaar kunnen alle maaltijdbezorgers die in dienst zijn van de aangesloten formules meedoen. “We willen graag een blijk van waardering uiten naar onze maaltijdbezorgers. Zij werken het hele jaar keihard om klanten door weer en wind een smaakvolle avond te bezorgen. Ze verdienen het om jaarlijks extra in het zonnetje te worden gezet.” Aldus NLVVM-voorzitter Tom Filippini van Taco Mundo.

Dag van de Maaltijdbezorger

Op donderdag 22 september wordt er stilgestaan bij de zesde editie van de 'Dag van de Maaltijdbezorger'. Dit jaar staat de 'Dag van de Maaltijdbezorger' in het teken van de verkiezing van de 'Maaltijdbezorger van het Jaar'. Bezorgers van de aangesloten ketens kunnen zich opgeven voor de strijd om de titel. Daarnaast wint de Maaltijdbezorger van het Jaar een hippe fatbike ter waarde van 1999,-  Het doel van deze actie? Aandacht voor het beroep van maaltijdbezorger én waardering voor de mensen die onder alle (weers)omstandigheden ons eten bezorgen. Vanuit de NLVVM is er sterk de behoefte om het imago van de maaltijdbezorger in een positiever daglicht te zetten. Zo is vorig jaar een Delivery Game ten behoeve van verkeersveiligheid gelanceerd voor de maaltijdbezorgers. In de game worden de verkeers- en gedragsregels van onder meer Veilig Verkeer Nederland getoetst, met als resultaat meer bewuste en veiligere maaltijdbezorgers op de weg.

NLVVM

De NLVVM is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo & New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Als laatste sloot Bakker Bart zich in 2022 aan bij de NLVVM. De elf bezorgketens hebben bijna 1200 vestigingen verspreid over Nederland.

Bron: NLVVM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees berichtSUGO Pizza sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Vereniging - SUGO Pizza, speler in de maaltijdbezorgingssector, sluit zich aan bij de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. Hugo Kruijssen gaat de keten binnen de vereniging vertegenwoordigen.

Lees berichtJust Eat Takeaway ziet omzet fors toenemen

Maaltijdbezorger - Just Eat Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd,  heeft de omzet in 2021 fors zien toenemen, maar daarnaast tekende het bezorgbedrijf ook voor een verlies van bijna 1 miljard euro. Dit bleek woensdagochtend bij de presentatie van de definitieve cijfers van de maaltijdbezorger.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid