Bidfood gaat nieuwe samenwerking aan met Cedris


Groothandel - Online groothandel Bidfood gaat een nieuwe samenwerking aan met Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt in Nederland. Bidfood gaat de komende tijd het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen aan deelnemende leden van Cedris leveren.

De samenwerking is voor de komende twee jaar en met verlening mogelijk tot vier jaar. Voor Cedris was met name de transparantie, het duurzaamheidsbeleid van Bidfood en de ontzorgingsmogelijkheden naar hun leden belangrijke redenen om voor Bidfood als partner te kiezen.

Cedris is gevestigd in Utrecht en de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt in Nederland. De organisatie kent honderd leden, in de vorm van Sociaal Ontwikkel (SW) bedrijven, werk-leerbedrijven, sociale ondernemingen en gelieerde organisaties die een passende match tussen werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking waarborgen. De organisatie is verdeeld over 80 locaties in Nederland.

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: bidfood cedris

Gerelateerd nieuws

Foodyard lanceert online community voor horeca

Groothandel - Foodyard lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit: de Foodyard Community, speciaal bedoeld voor horecaprofessionals in heel Nederland. Het doel is om deze doelgroep nog meer te verbinden met kennis, inspiratie, experts én elkaar.

Lees berichtRobbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees berichtGastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid