Bidfood-initiatief Horeca Samen Sterk bundelt cadeaukaarten


Actie - Restaurant Cadeau, Diner Cadeau en de VVV Dinercheque zijn vanaf vandaag te gebruiken via Horeca Samen Sterk. De drie partijen hebben zich aangesloten bij het initiatief van groothandel Bidfood en Intersolve om de horeca te helpen. Kopers van de cadeaukaarten steunen met de cheques hun favoriete horecagelegenheid direct om zo later te kunnen genieten van een diner of arrangement.

Het verzilveren van de kaarten gebeurt normaalgesproken voor een ondernemer op het moment van gebruik. Omdat dit door de gedwongen sluiting voorlopig niet mogelijk is, is gezocht naar een manier om horecaondernemers in deze tijd toch te kunnen helpen. Vanaf vandaag is het daarom voor consumenten mogelijk om een geldige Restaurant Cadeau, Diner Cadeau of VVV Dinercheque te gebruiken om via www.horecasamensterk.nl een cadeaukaart van een individueel restaurant te kopen of de waarde van de cadeaukaart te doneren.

Veilig en kosteloos

De drie grootste restaurantcadeaukaarten van Nederland hebben zich per direct aangesloten bij Horeca Samen Sterk, dat de horeca een veilige en kosteloze manier biedt om cadeaukaarten te verkopen of donaties te ontvangen.

Geen commissie

Het geld van de cadeaukaarten wordt op deze manier direct overgemaakt naar de ondernemer, zonder de gebruikelijke commissie. “Ook in deze moeilijke tijden willen wij onze horecapartners helpen”, licht Aleks Fiege, Managing Director Blackhawk Network Nederland, toe. “Daarom steunen wij Horeca Samen Sterk en doneren we onze gebruikelijke commissie aan de restaurateur.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht


‘Je favoriete terrasplekje reserveren met BarBooking’

Reserveringssysteem – Hoe kun je nu met beperkte ruimte en mogelijkheid toch een plekje reserveren bij je favoriete bar of terras. Die vraag stond centraal bij een tweetal horecaliefhebbers. Om zowel ondernemers te helpen als de mogelijkheid voor de gasten te bieden een plek te reserveren, ontwikkelde zij Barbooking.nl, een platform volgens het principe: zoek, boek en geniet.

Lees bericht

Speciale e-learning: coronasafe ondernemen in de horeca

Opleiding – Speciaal om de horeca te helpen bij de (gedeeltelijke) heropening van de locaties heeft opleider Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland in samenwerking met adviesbureau Kroonenburg Advies de e-learning ‘Corona safe ondernemen in de horeca (HACCP)’ ontwikkeld.

Lees bericht


App voor corona-checkgesprek van het horecabezoek

Horeca – Voor het verplichte persoonlijke checkgesprek aan de deur voor gasten die een horecabedrijf willen bezoeken, is nu een app ontwikkeld. Een groep techneuten heeft sinds vandaag checkgesprek.nl gelanceerd dat als platform dit verplichte vraaggesprek kan vervangen. Wie klachtenvrij is kan via de app een groen kaart laten zien aan het horecabedrijf, waarmee de toegang gewaarborgd is.

Lees bericht

Oisterwijk biedt horeca hulp met ruimere terrassen

Gastvrij – Zodra de horeca weer gasten op het terras mag toelaten, staat de gemeente Oisterwijk verruiming van de terrassen toe. Horecaondernemers kunnen hun terrassen dan ruimer inrichten en meer mensen een veilige plek bieden. De gemeente sluit zelfs twee straten in de weekenden af om ondernemers extra ruimte voor hun terras te geven.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid