Bidfood introduceert 'De Leeuwenhap'


De Leeuwensnack 'Hap Holland Hap' exclusief bij Bidfood

Introductie - Speciaal voor deze 'horecazomer' en 'sportzomer' introduceert Bidfood voor de eigen klanten De Leeuwenhap. Een 'limited edition' snack voor de 'brullende trek'.

De gekruide leeuwensnack is geschikt om te bereiden op de barbecue, frituur, oven, grill of koekenpan. Maar ook kan de snack geserveerd worden tussen een broodje of als onderdeel van een frietschotel.

De Leeuwenhap is exclusief voor klanten van Bidfood en wordt verkocht met de wervende tekst: Hap, Holland Hap. Klanten kunnen nu kennismaken met deze limited edition mascotte.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodyard lanceert online community voor horeca

Groothandel - Foodyard lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit: de Foodyard Community, speciaal bedoeld voor horecaprofessionals in heel Nederland. Het doel is om deze doelgroep nog meer te verbinden met kennis, inspiratie, experts én elkaar.

Lees berichtRobbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees bericht

Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Lees berichtHoreca Bingo Spektakel trekt 45.000 bezoekers

Groothandel – Het door Bidfood in samenwerking met de Horecava, Horecabrains en diverse partners georganiseerde Horeca Bingo Spektakel trok gisteravond 45.000 online kijkers. De avond vol entertainment werd gepresenteerd door Ruben Nicolai met muziekentertainment van onder andere André Hazes en René le Blanc.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid