Bidfood neemt Croquetten Boutique over


Bij de Croquetten Boutique zijn tal van kroketten verkrijgbaar met eigen receptuur

Overname – Bidfood en de Croquetten Boutique hebben donderdag bekend gemaakt dat ze overeenstemming hebben over een overname van de Croquetten Boutique. Bidfood neemt de het bedrijf per 1 januari 2023 over.

De afgelopen jaren is de Croquetten Boutique uitgegroeid van een winkel in centrum Utrecht naar een leverancier voor de horeca met een uniek assortiment croquetten. De oprichter Brian Steevens en Desiree Stroes vinden het nu na vijf jaar tijd worden voor een nieuwe stap. “In de afgelopen jaren is Bidfood voor ons een belangrijke partner geworden en het voelt voor ons goed om de Croquetten Boutique aan hen over te dragen”, aldus beide initiatiefnemers.

De Croquetten Boutique opende vijf jaar gelden in het centrum van Utrecht. Vanuit die locatie werden niet alleen bijzondere kroketten verkocht aan het publiek, maar werd ook de productie opgestart voor de horeca. Inmiddels zijn de kroketten van de Croquetten Boutique door heel Nederland verkrijgbaar.

Ook plantbased

Bidfood neemt de merknaam en de recepturen over, het winkelpand is geen onderdeel van de overname. De leveringen naar de huidige horecaklanten van de Croquetten Boutique gaan gewoon door. De overname heeft geen impact op het beschikbare assortiment, waaronder ook een selectie plantbased. De levering gaat plaatsvinden via Bidfood, die momenteel ook al een deel van het assortiment exclusief levert aan de horeca. “We doen er alles aan om de overgang voor klanten vlekkeloos te laten verlopen”, aldus Lennart Versteegen, Hoofd Verkoop bij Bidfood.

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCasual dining concept Vegitalian heeft internationale groeiambitie

Horecaconcept - De prijswinnende horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de stevige internationale groeiambities waar te maken. De komende jaren investeert V-SQUARE in de opening van tientallen vestigingen binnen en buiten Nederland van de restaurant-, catering- en bezorgketen. Begin april heropent het eerste restaurant aan de Schoutenstraat in Utrecht.

Lees bericht

Instock wil meer voedsel redden en gaat verhuizen

Voedselverspilling -  Instock heeft inmiddels meer dan 2 miljoen kg aan eten gered van verspilling. Dit jaar verwacht Instock meer dan een miljoen kilo te redden. Om de grotere hoeveelheden met eten te kunnen ontvangen verhuist Instock in april met hun Food Rescue Center naar Diemen naar een grotere locatie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid