Bidfood verlengt opnieuw samenwerking met Compass Group


Geert Kuipers van Compass Group (r) en Timo Snijdersvan Bidfood bij het verlengen van de samenwerking

Groothandel - Online groothandel Bidfood gaat de komende vijf jaar opnieuw de samenwerking aan met Compass Group Nederland. De overeenkomst werd vorige week door beide partijen getekend en heeft openheid naar elkaar toe als basis.

Compass Group Nederland verleent haar diensten inmiddels op 1.700 klantlocaties in uiteenlopende sectoren, waaronder het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector. Activiteiten die door verschillende dochterbedrijven worden geëxploiteerd zoals Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours. Met de verlenging van de samenwerking blijft Bidfood ook de komende vijf jaar leverancier van alle pakketten aan alle Compass cateringlocaties.

Transparantie

De velenging volgde volgens Geert Kuipers, Procurement Director Benelux bij Compass Group Nederland, na een intensieve marktverkenning. Maar groeiambities van de Compass Group en de transparantie in de samenwerking zorgde uiteindelijk tot het verlengen van de samenwerking. Ook Bidfood is blij met de continuering. “Met de huidige omstandigheden in de markt is het een mooi signaal om het partnership met Compass te verlengen”, aldus Timo Snijders, Commercieel Manager National Accounts en Zorg van Bidfood. Beide partijen staan in deze complexe tijd voor uitdagingen. Zowel Compass als Bidfood zullen in de nieuwe veranderende markt hun weg moeten vinden met een bedrijfsvoering die efficiënt en flexibel is, en waar tevens oog is voor verdere verduurzaming.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director Nederland

Benoeming – Jacqueline van Beek wordt de nieuwe Managing Director voor Nederland van de Compass Group. De benoeming volgt op de organisatorische verandering binnen de Compass Group, waarbij er geen Benelux cluster meer zal zijn. Kef van Helbergen, die sinds september 2020 Managing Director Benelux was, zal daarom uit deze rol terugtreden.

Lees berichtHorecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht

Culinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution

Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid