Bidfood's Foodyard start videoserie met horecaondernemers


Jermain de Rozario

Groothandel – Foodyard, het online inspiratieplatform van horecagroothandel Bidfood, lanceert op het eigen Instagram-kanaal een videoserie onder de naam: ‘De dag van…’. In deze zesdelige serie volgt Foodyard een dag lang een spraakmakende horecaondernemer, waarbij echtheid en ondernemerschap voorop staan. In de eerste aflevering, die vanaf morgen te zien is, staat chef en ondernemer Jermain de Rozario centraal.

Met de lancering van ‘De dag van…’ zet Foodyard een nieuwe koers in, om zo verdere groei van het online bereik binnen de horeca te stimuleren. Vivian Bruinsma, communitymanager van Foodyard: “We merken dat deze tijd iets heeft gedaan met de vraag vanuit onze doelgroep. Er is vanuit de horeca meer behoefte aan echte verhalen: meer dan ooit willen ondernemers hun kennis, ervaring en creativiteit met elkaar delen. Daar speelt deze nieuwe videoserie feilloos op in: echtheid en ondernemerschap staan centraal.”

Het echte leven

Het resultaat van ‘De dag van…’  is een rauw inkijkje in het leven van een horecaprofessional, waarin dagelijkse uitdagingen aan bod komen die voor elke collega-ondernemer herkenbaar zullen zijn. “Horecaondernemers zullen zich herkennen in elkaars verhaal en zullen merken dat ze er in deze periode niet alleen voor staan,” licht Bruinsma toe. Ook is het in deze periode van belang om je als horecaondernemer te onderscheiden.

Jermain de Rozario

In de eerste aflevering wordt chef en ondernemer Jermain de Rozario gevolgd tijdens de eerste dag op de nieuwe locatie van zijn sterrenrestaurant De Rozario in Helmond. De no-nonsense chef geeft een ongefilterd inkijkje in zijn leven als professional. “Tijdens corona zijn we wel meer dingen gaan beseffen. In ons vak moet je gewoon lekker creatief zijn. En creativiteit gaat gepaard met plezier en nieuwe ervaringen, ” aldus De Rozario in de video. “Ik wil meer plezier, meer lol en meer naar elkaar luisteren en kennis delen.”

In de volgende afleveringen zullen onder andere Niven Kunz en Estée Strooker een inkijkje geven in hun leven als horecaondernemer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bidfood versterkt positie in de zorg

Groothandel – Bidfood heeft de afgelopen weken een aantal contracten met zorgpartijen weten te verlengen en is daarnaast een nieuwe samenwerking aangegaan. De groothandel heeft daarmee haar positie in de zorgsector weer weten te verstevigen.

Lees berichtBidfood lanceert nieuw platform ChapChap

Groothandel  - In september dit jaar lanceert 'online groothandel' Bidfood ChapChap: een platform voor en van de horeca om toekomstige gasten te bereiken, zo laat het bedrijf uit Ede weten. Het platform moet ondernemers helpen om op een eenvoudige manier te kunnen communiceren met gasten. En gratis, want het platform heeft geen winstoogmerk.

Lees bericht

‘Vriesvers vlees als alternatief voor vers, zeker in opstartfase’

Horeca - Vers is in de horeca vaak favoriet. Opstarten en opschalen van de horeca wil je als ondernemer echter het liefst doen met zo min mogelijk risico op derving. Diepvries kan dan uitkomst bieden. Wie overschakelt op vriesvers van Smart Choice zal snel de voordelen zien én de klanttevredenheid behouden, is de overtuiging van Max Maassen, accountmanager Supply Solutions...

Lees bericht


Dick Slootweg en Dries Bögels bij BBB Horeca Summit

akbeurzen - Managing Director Bidfood Dick Slootweg en Dries Bögels, COO Sligro Food Group, nemen deel aan de BBB Horeca Summit. In het panelgesprek ‘Groothandel & Corona’ geven zij antwoord op de vragen van horecaondernemers. Dat heeft de organisatie van de BBB Horeca Summit laten weten.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid