Bier&cO introduceert Hi-Five Ice Tea


Introductie - Bier&cO, een bedrijf dat speciale dranken verkoopt en distribueert, introduceert Hi-Five Ice Tea op de Nederlandse markt. Hi-Five Ice Tea is de enige craft ice tea van Nederlandse bodem, ontwikkeld door de makers van YAYA Kombucha, en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals thee, verse sappen en botanicals.

Hi-Five Ice Tea wordt geïntroduceerd in drie smaakvarianten: Black Tea Ginger, Green Tea Yuzu en Jasmin Tea White Peach. Bier&cO en Hi-Five werken samen voor de verkoop, distributie en ondersteuning op de Nederlandse markt, voor horeca en retail. Bas Besselink, General sales en marketing manager van Bier&cO: “Hoewel er oorspronkelijk vooral aandacht was voor bier van divers pluimage, zien we dat de consument meer en meer interesse heeft voor eerlijke dranken met een goed verhaal. Voor Bier&cO reden het portfolio steeds verder te verfijnen met craft soda’s, hard seltzer en ambachtelijke siropen. In dit gevarieerde drankenpakket ontbrak nog een craft Ice Tea, en met Hi-Five vullen we dit gat.”

Charlotte Krijger, medeoprichter van YAYA Kombucha en Hi-Five: “Na het succesvol lanceren van onze kombucha merkten wij dat er behoefte bestond aan ambachtelijk gemaakte ice tea. Zodoende begonnen mijn partner Tom (Vollebregt, red.) en ik met het ontwikkelen van Hi-Five. Hierbij hanteren wij hetzelfde principe als bij YAYA Kombucha: alles eerlijk, puur natuurlijk en handgemaakt”. De vegan Ice Tea wordt gemaakt in de brouwerij in Amsterdam.

Hi-Five Ice Tea wordt verpakt in blik, omdat dit de aroma’s en smaken beter beschermt tegen de negatieve invloeden van licht en zuurstof dan een glazen verpakking.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albron kiest voor de bieren van Swinkels Family Brewers

Samenwerking - Albron, het grootste zelfstandige foodservicebedrijf in Nederland, heeft na een tendertraject voor een samenwerking met Swinkels Family Brewers gekozen. Het brede assortiment aan biersoorten, ook in de 0.0 varianten, en de focus op circulariteit zijn bepalend geweest voor de keuze.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid