Big Bread Kitchen breidt uit met locatie in Hilvarenbeek


Formulenieuws - Big Bread Kitchen is een zogenaamd hybride winkelconcept, dat gestaag doorgroeit. Met de locatie in Hilvarenbeek zijn er inmiddels 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in o.a. Son en Breugel en in Amersfoort. Big Bread Kitchen is een combinatie van cafetaria, lunchroom en restaurant. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie met gebak, vers afgebakken broodjes, maaltijdsalades, snacks, frites en menu’s met eigengemaakte burgers en vlees- en visgerechten. Maar ook smoothie, ijsje en zelfs alcoholisch drankjes zijn er verkrijgbaar. De formule speelt ook in op het bezorgen van avondmaaltijden en catering. Hiervoor worden speciale lunch- en buffetpakketten samengesteld. Franchise De winkelformule startte in 2003 in Tiel als Big Bread, maar voegde daar, vanwege de breedte van het assortiment, in 2017 de naam Kitchen aan toe. De formule opereert sinds 2008 als franchiseformule. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ook restaurant Hoftrammm terug op de rials

Horeca – Drie maanden heeft tramrestaurant Hoftrammm in de ‘remise’ gestaan, maar gisteren mocht het restaurant dan toch weer terug op de rails. Vijf dagen per week rijdt het opzienbarende restaurant weer door Den Haag. Met iets minder gasten dan normaal, maar wel zonder mondkapjes.

Lees bericht

Patrick Nieuwveld in dienst van Bidfood

Benoeming – Voormalig cafetariaondernemer Patrick Nieuwveld treeft per 31 augustus in dienst van Bidfood. Vanuit de vestiging in Schiedam gaat hij fastserviceondernemers adviseren en zorgen voor ‘new business’.

Lees bericht

4000 online triages op eerste dag gezondheidscheck

Coronamaatregelen – De gratis online gezondheidscheck van de brancheorganisaties VCHO, NHG en ProFri beleefde met ruim 4.000 triage een succesvolle eerste dag. De gezondheidscheck maakt het ondernemers gemakkelijk om de verplichte gezondheidsvragen te stellen aan hun gasten.

Lees bericht

Restaurant Rijks niet open op 1 juni, maar 1 juli

Horeca – Chefkok Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS in Amsterdam laat weten met zijn restaurant niet op 1 juni open te gaan, maar op z’n vroegst pas op 1 juli. Volgens de chefkok kan hij zijn restaurant met maximaal 30 personen, inclusief eigen personeel, niet runnen. Bijdendijk laat dat weten in een tweet.

Lees bericht


Makro creëert twee ‘anderhalvemeter’-oplossingen voor horeca

Horeca – Makro Nederland heeft in samenwerking met standbouwer Brandt & Fernhout een tweetal eenvoudige oplossingen bedacht voor de horeca in een anderhalvemetersamenleving. De oplossingen zijn vanaf dit weekend beschikbaar en gericht op het veilig serveren van maaltijden bij afhalen en om beschermd straks te kunnen zitten in het restaurant.

Lees bericht

Dineren bij Mediamatic in tweepersoonskas

Horeca – In Engeland zijn ze er al en heten de ‘quarantainekassen’ lieflijk ‘igloo dinning’, maar feit is dat de tweepersoonskassen bij het Amsterdamse vegetarische restaurant Mediamatic een mooie oplossing zijn voor de anderhalvemeter horeca en gelijk ook in trek zijn bij de gasten; alle kassen zijn na 20 mei volledig volgeboekt.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid