Big Bread Kitchen heeft twee robots in dienst


Robot serveert een bestelling bij Big Bread Kitchen

Cafetaria’s – Ondernemer Sheng Chen breidde tijdens de coronaperiode zijn cafetaria in Tiel met ruim 130 vierkante meter uit: van 55m2 naar 181m2. Daarmee creëerde Chen gelijk een flagshipstore voor zijn formule Big Bread Kitchen. De formule wil niet langer de focus leggen op friet en snacks, maar met name ruimte bieden aan lunch en diner ter plaatse. De bediening aan tafel kan worden geregeld door… een robot.

Cafetariaketen Big Bread Kitchen telt momenteel 25 vestigingen. De locaties zijn niet allemaal even groot en kunnen dus niet in alle gevallen een zitgedeelte inrichten zoals in Tiel. Maar Chen, die de formule heeft ontwikkeld, vindt dat ook niet erg. “Als formule moet je de toekomstige richting aangeven en op z’n minst vijf jaar vooruitdenken. Dat is wat ik in Tiel gedaan heb. Niet zomaar een zaak uitbreiden, maar alle elementen van de formule aanpassen. Denk aan de menukaart, de communicatie, de sfeer in de zaak, het assortiment en daar bovenop een aspect waar de mensen over praten. Daarom maak ik gebruik van twee robots: daar praten de mensen over!” Chen is licentiehouder voor de robots en heeft er al een aantal aan anderen geleverd.

(Lees het volledige artikel in de september-editie van @FoodClicks. Nog geen abonnee? Meld je hier gratis digitaal aan)

Bron: @FoodClicks

Franchisegever Chen wil vijf jaar vooruit denken met zijn cafetariaformule

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO opent nieuwe vestiging met infinity muur

Formulenieuws - Snackketen en familiebedrijf FEBO heeft donderdag aan de Rozengracht in Amsterdam de eerste infinity automatiek geopend. De muur is een bezienswaardigheid op zich, omdat de ‘trekautomatiek’, waarom FEBO bekend staat,  in deze uitvoering voorzien is van een enorme hoeveelheid verlichte ruitjes en spiegels.

Lees bericht
Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger

Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Lees bericht


FEBO Marktplein in Hoofddorp beste FEBO 2019

Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO maakt op 20 januari 2020 in restaurant Mama Kelly in het Olympisch Stadion bekend wie de ‘Beste FEBO van het Jaar 2019’ is: het werd de FEBO vestiging in het centrum van Hoofddorp op het Marktplein. De competitie wordt jaarlijks gehouden. Dit jaar werd de winnaar gekozen uit 74 franchisevestigingen van FEBO. Bij de verkiezing wordt gekeken naar criteria zoals inkoop...

Lees bericht

Cafetariaketen Family start jaar vegetarisch

Formulenieuws – Cafetariaformule Family zet in het eerste kwartaal het vegetarisch genieten centraal. Family wil op die manier laten zien dat de formule inmiddels een breed aanbod vegetarische producten heeft, maar ook omdat vegetarische snacks aan een opmars bezig zijn. Een heel kwartaal alle acties gericht op vegetarische producten, dat is misschien even wennen voor de cafetaria, vindt ook de formule...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid