Bij FEBO wordt steeds vaker cashless betaald


Foto bij: FEBO

Formulenieuws – Steeds meer locaties van fastserviceketen FEBO zijn cashless. Vanaf deze week zijn ook de drive-thru-vestigingen in Wormerveer en Oostzaan en de Amsterdamse locaties Stadionplein en Leidsestraat en in Groningen overgegaan op cashless en kunnen gasten alleen nog met bankkaart of smartphone betalen.

Eerder waren de vestigingen in Den Haag HS en Drive Nijmegen-Oosterhout al overgestapt naar cashless. Het zoveel mogelijk terugdringen van contact geld is een serieuze zaak voor FEBO, omdat er veel voordelen aan deze vorm van betalen zitten. De locaties zijn op die manier minder snel doelwit van criminelen en ook het betalen met vals geld wordt teruggedrongen. “Het afrekenen aan de counter en via de automatiek gaat ook sneller cashless, waardoor we meer gasten in minder tijd kunnen bedienen”, zegt directeur FEBO Dennis de Borst.

Sowieso wordt er in het kader van de coronamaatregelen vaker gewezen op de hygiënische betaalwijze van cashless. Hierdoor raken ook steeds meer mensen gewend aan deze manier van betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFEBO opent vijfde locatie met drive-through

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid