Bilderberg benoemt general managers in 4 hotels


V.l.n.r: Tim Gillissen (Kasteel Vaalsbroek), Ernst van der Waal (Director of Operations Bilderberg Hotels), MaryLoes Baur (Hotel De Bilderberg), Ronald Slomp (Garden Hotel) en Harro Menkhorst (Grand Hotel Wientjes)

Benoemingen - Bilderberg heeft in vier van haar hotels nieuwe general managers benoemd. Het gaat om Tim Gillissen in Kasteel Vaalsbroek, Ronald Slomp in het Garden Hotel, MaryLoes Baur in Hotel De Bilderberg en Harro Menkhorst in Grand Hotel Wientjes.

Opvallend is dat de vier  general managers allemaal carrière maakten binnen Bilderberg, of terugkeerden na functies buiten de hotelgroep. Recentelijk wist Bilderberg in het onderzoek Nationale Benchmark Hotelketens, uitgevoerd door Multiscope, de hoogste Net Promoter Score (NPS) te behalen van alle hotelketens in Nederland. Ernst van Der Waal, Director of Operations voor Bilderberg, over deze prestatie: “Deze hoogste positie is een prachtige waardering voor al onze medewerkers, want zij maken het merk. Samen groeien en van elkaar leren maakt ons sterker. Het doorgeven en delen van kennis, evenals het wisselen van functies, vormt een rode draad in de loopbaan van onze medewerkers. En zo ook bij onze general managers”.

Bron: Bilderberg/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Meer uitgeven bij een hotel betekent hogere NPS-score’

Onderzoek - De grootste hotelketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +49. Bilderberg (+77) krijgt de hoogste score. Er bestaat een positief verband tussen de uitgaven van klanten bij een hotelketen en de NPS. Hogere uitgaven gaan samen met een hogere NPS en andersom. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Hotelketens, onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders.

Lees bericht


Huldiging Rotterdamse topsporters in Bilderberg Parkhotel

Huldiging – De Rotterdamse Olympische sporters werden van de week door Burgemeester Aboutaleb en wethouder Visser (sport) gehuldigd in de tuin van het Bilderberg Parkhotel. Maar liefst 19 sporters en coaches werden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet door de stad Rotterdam. Alle Rotterdamse medaillewinnaressen waren aanwezig: Maaike Head (roeien, goud), Nouchka Fontijn (boksen, zilver), Kitty van Male (hockey, zilver), Marloes...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid