Binnenkort eerste Loetje-locatie in provincie Groningen


Formulenieuws - Nog dit voorjaar opent de eerste Loetje in de provincie Groningen. De nieuwe locatie van het biefstukrestaurant wordt het huidige paviljoen De Dame in Paterswolde aan het Paterswoldsemeer.

Het paviljoen is een plek waar je je in de zomer waant in Ibiza, volgens Restaurant Compagny Europe, de organisatie achter biefstukkenrestaurantketen Loetje. Een trekpleister voor veel bezoekers uit de omgeving. “We denken dat we op deze plek een mooie start kunnen maken in het hoge noorden”, aldus Sandra van Halderen, CEO van Loetje. Het Paterswoldsemeer is een plek waar mensen van heinde en verre naartoe komen om te genieten van de omgeving, het watersporten of om te varen met hun boot.

Ambitieuze groeiplannen

Na de aankondiging eerder dit jaar van vier nieuwe Loetje restaurants elders in het land, houdt het bedrijf er duidelijk de vaart in. Inmiddels telt de keten bijna 35 locaties. Van Halderen: “Ondanks de sluiting van de horeca gaan wij onverminderd door, als we straks weer open mogen willen we gelijk met volle kracht vooruit. We zijn dus nog op zoek naar medewerkers voor al die nieuwe locaties.”. Ondertussen houdt Loetje zich staande in de huidige crisis, mede dankzij Loetje Pick Up waarbij gasten, nu de restaurants gesloten zijn, thuis of onderweg kunnen genieten van hun favoriete biefstuk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsLoetje blijft ‘open’ en opent in 2021 twee nieuwe locaties

Formulenieuws – Alle 21 locaties van loetje blijven hun biefstuk verkopen, alleen moeten de gasten de maaltijd ophalen. Op vijf locaties kan dat zelfs via een ‘drive in’. Daarnaast groeit het bedrijf ondanks de horecamaatregelen gewoon door en opent het restaurant begin 2021 twee nieuwe locaties.

Lees bericht


Tijdelijke Drive-in Loetje leidt tot enorme files

Amstelveen – De drive-in die restaurant Loetje in Amstelveen dit weekend had ingericht trok zodanig veel belangstelling, dat de wegen rondom de locatie propvol kwamen te staan. De tijdelijke drive-in was, vooralsnog, alleen het afgelopen weekend open van, vrijdag tot en met zondagavond.

Lees bericht


Biefstukrestaurant Loetje opent 20ste vestiging

Formulenieuws  – Biefstukrestaurant Loetje opent vandaag haar 20e vestiging. De locatie is gevestigd in Breda is tevens de eerste locatie in Brabant. Het restaurant ligt aan de Dr. Batenburglaan, aan de rand van Breda. Het pand waarin Loetje zit is volledig herbouwd en geschikt gemaakt voor meerdere doeleinden. CEO Sandra van Halderen: “We verwachten hier ook zakelijk publiek, daarom hebben we...

Lees bericht

Loetje en Waterland willen grootste Nederlandse restaurant groep gaan vormen

Restaurants - Loetje en Waterland willen hun posities verder uitbreiden en zijn daarom voornemens te gaan samenwerken. Daarmee creëren zij de grootste Nederlandse restaurant groep met meer dan 50 locaties. Toezichthouder ACM moet de transactie nog goedkeuren. De uitbreidingsmogelijkheden op de Nederlandse horecamarkt zien beide partijen zowel autonoom als in nieuwe acquisitie. Loetje heeft de laatste jaren al een flik...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid