Binnenkort eerste Loetje-locatie in provincie Groningen


Formulenieuws - Nog dit voorjaar opent de eerste Loetje in de provincie Groningen. De nieuwe locatie van het biefstukrestaurant wordt het huidige paviljoen De Dame in Paterswolde aan het Paterswoldsemeer.

Het paviljoen is een plek waar je je in de zomer waant in Ibiza, volgens Restaurant Compagny Europe, de organisatie achter biefstukkenrestaurantketen Loetje. Een trekpleister voor veel bezoekers uit de omgeving. “We denken dat we op deze plek een mooie start kunnen maken in het hoge noorden”, aldus Sandra van Halderen, CEO van Loetje. Het Paterswoldsemeer is een plek waar mensen van heinde en verre naartoe komen om te genieten van de omgeving, het watersporten of om te varen met hun boot.

Ambitieuze groeiplannen

Na de aankondiging eerder dit jaar van vier nieuwe Loetje restaurants elders in het land, houdt het bedrijf er duidelijk de vaart in. Inmiddels telt de keten bijna 35 locaties. Van Halderen: “Ondanks de sluiting van de horeca gaan wij onverminderd door, als we straks weer open mogen willen we gelijk met volle kracht vooruit. We zijn dus nog op zoek naar medewerkers voor al die nieuwe locaties.”. Ondertussen houdt Loetje zich staande in de huidige crisis, mede dankzij Loetje Pick Up waarbij gasten, nu de restaurants gesloten zijn, thuis of onderweg kunnen genieten van hun favoriete biefstuk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees berichtSTAN opent nieuw restaurant in Maastricht

Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.

Lees bericht

Biefstukkenketen Loetje opent 27e restaurant in Houten

Formulenieuws - Door de lockdown werd de opening met ruim een maand uitgesteld, maar vrijdag was het zo ver en opende Restaurant Company Europe (RCE), waartoe restaurantketen Loetje behoort, de nieuwste locatie in Houten. Het restaurant is de 27e locatie van de biefstukkenketen, dat ondanks horecabeperkingen in de afgelopen periode, toch bleef doorgroeien.

Lees bericht


RCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Lees bericht

Reeuwijk krijgt de dertigste Loetje locatie

Formulenieuws - Er is de afgelopen jaren al veel over gezegd en geschreven, maar nu zijn de plannen definitief; in de zomer van 2022 opent de restaurantketen een nieuwe locatie aan Elfhoeven. Het wordt de dertigste vestiging voor het biefstukrestaurant.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid