‘Bites to go’ bij Haagse herberg ‘t Gouden Hooft


De automaten zijn geheel in stijl met 't Gouden Hooft geplaatst

To go – Geen snacks, maar bites to go bij het iconische restaurant ‘t Gouden Hooft in Den Haag. Geheel in stijl heeft de bekende ‘Haagse herberg’ aan de Groenmarkt een snackautomaat met kwaliteits-bites geplaatst.

Voortaan kunnen de passanten en bezoekers van hotel-restaurant 't Goude Hooft, naast eten, drinken en slapen ook terecht een warme snack uit de muur. Aan de buitenzijde van het historische gebouw is volledig in stijl van het gebouw een automatenwand geplaatst in een zwarte uitvoering. De wand straalt hierdoor de klasse uit die past bij de historie en de uitstraling van het hotel. ADM Automaten plaatste de zes automaten onder de zwarte luifel. Alle automaten zijn uitsluitend voorzien van contactloos betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht


Weelderig kleurrijk jaren ’70 design bij La Nostra Gigi

Horecaconcept – Pesca, Skylounge Ventuno, MaMa Kelly, het zijn stuk horecaconcepten waar naast goed eten het interieur een belangrijke rol speelt. Zo ook bij La Nostra Gigi aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp. Een nieuw horecaconcept dat veel ruimte biedt voor Italiaans shared dining en een borrel; een weelderig en kleurrijke trattoria, cocktailbar en lounge in één.

Lees bericht

Iftar-Aanschuiftafel van Jumbo Den Haag geslaagd

Supermarkten - Jumbo winkels in Den Haag kijken terug op een geslaagde iftar-aanschuiftafel. Iftar is de maaltijd die gedurende de vastenmaand ramadan genuttigd wordt direct na zonsondergang. Jumbo staat als supermarkt midden in de samenleving en vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt.

Lees bericht

La Place opent in Efteling als Oosterse Kashba

Formulenieuws – Het is de grootste locatie van La Place, en meteen ook de duurste. Exploitant Vermaat heeft samen met attractiepark Efteling en La Place een waar ‘foodpaleis’ neergezet in de sfeer van Sinbad de Zeeman uit de verhalen van 1001-nacht. Het nieuwe restaurant, dat onder de naam Kashba wordt geïntroduceerd, kent naast het gebruikelijke La Place-assortiment ook een aantal...

Lees bericht


De Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees bericht

Tango ziet kansen voor het onbemande GO Shop By Tango

Petrol – Tango wil het onbemande GO Shop By Tango grootschalig uitrollen. De eerste vestiging van de selfservice kiosk, die 24/7 toegankelijk is en de consument een assortiment van eet- en drinkwaren biedt, is geopend in Den Haag. Deze week opent een tweede locatie in Schiedam.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid