‘Bites to go’ bij Haagse herberg ‘t Gouden Hooft


De automaten zijn geheel in stijl met 't Gouden Hooft geplaatst

To go – Geen snacks, maar bites to go bij het iconische restaurant ‘t Gouden Hooft in Den Haag. Geheel in stijl heeft de bekende ‘Haagse herberg’ aan de Groenmarkt een snackautomaat met kwaliteits-bites geplaatst.

Voortaan kunnen de passanten en bezoekers van hotel-restaurant 't Goude Hooft, naast eten, drinken en slapen ook terecht een warme snack uit de muur. Aan de buitenzijde van het historische gebouw is volledig in stijl van het gebouw een automatenwand geplaatst in een zwarte uitvoering. De wand straalt hierdoor de klasse uit die past bij de historie en de uitstraling van het hotel. ADM Automaten plaatste de zes automaten onder de zwarte luifel. Alle automaten zijn uitsluitend voorzien van contactloos betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees bericht
Nikkei cuisineconcept BlueBlood opent in Den Haag

Restaurant - Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren in het centrum van Den Haag. Met de komst van BlueBlood aan de Zeestraat wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal.

Lees bericht


RCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Lees bericht

Horecagroep RCE opent vijfde Stan in Maastricht

Horeca – De horecaformule Stan, onderdeel van horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant in het Sphinxkwartier in Maastricht. Het wordt de vijfde Stan-locatie. Het restaurant krijgt tevens een interieur in de nieuwe stijl in lijn met de herpositionering.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid