‘Bites to go’ bij Haagse herberg ‘t Gouden Hooft


De automaten zijn geheel in stijl met 't Gouden Hooft geplaatst

To go – Geen snacks, maar bites to go bij het iconische restaurant ‘t Gouden Hooft in Den Haag. Geheel in stijl heeft de bekende ‘Haagse herberg’ aan de Groenmarkt een snackautomaat met kwaliteits-bites geplaatst.

Voortaan kunnen de passanten en bezoekers van hotel-restaurant 't Goude Hooft, naast eten, drinken en slapen ook terecht een warme snack uit de muur. Aan de buitenzijde van het historische gebouw is volledig in stijl van het gebouw een automatenwand geplaatst in een zwarte uitvoering. De wand straalt hierdoor de klasse uit die past bij de historie en de uitstraling van het hotel. ADM Automaten plaatste de zes automaten onder de zwarte luifel. Alle automaten zijn uitsluitend voorzien van contactloos betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEffecten versoepelingen teken zich af in foodservice

Analyse - Hoewel de effecten van de versoepelingen in de horeca op 28 april zich in P5 nog niet volledig laten zien, zijn al wel de eerste signalen zichtbaar. Helemaal met het mooie weer van de afgelopen dagen gaat de volgende periode er nog beter uitzien, maar P5 was al een opsteker, zij het dat er nog wel veel werk aan...

Lees bericht

ADAS groep zet augmented reality in voor horecaconcepten

Technologie - De ADAS groep in Deventer, bekend van onder andere Jasmin’s en The Hangar, start voor meerdere van haar horecaconcepten augmented reality projecten. Zo krijgen gasten van Stadshotel ‘tOer in Zutphen vanaf nu een persoonlijk welkom van de hotel manager die als hologram verschijnt.

Lees bericht
TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid