Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch


Drees Peter van den Bosch en Bob Hutten (r)

Benoeming - Algemeen directeur Bob Hutten geeft per 1 januari 2021 de leiding van Hutten Over aan Drees Peter van den Bosch, die nu nog Innovatiemanager is bij Foodsquad en Hutten.

Na 91 jaar en drie generaties komt daar mee de aansturing van het familiebedrijf in andere handen. De vraag hoe Hutten als familiebedrijf te behouden, houdt Bob Hutten al lange tijd bezig. Zijn vele nevenactiviteiten in besturen en als coach van beginnend ondernemers plus de wens de continuïteit van Hutten te waarborgen, leidden er twee jaar geleden toe dat Bob de leiding van Hutten overgaf aan het directieteam.

Drees Peter van den Bosch is momenteel innovatiemanager bij het open innovatienetwerk Foodsquad. Na tien jaar in diverse functies gewerkt te hebben binnen marketing en sales, startte hij in 2009 Willem&Drees om producent en consument weer met elkaar te verbinden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees berichtHutten verrast met ROOTS op Floriade Expo 2022

Event – De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is geopend. Thema is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Tijdens deze halfjaar durende Expo verzorgt Hutten er restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) events.

Lees berichtHutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Event - Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Lees bericht

Hutten stelt Raad van Commissarissen samen

Benoeming – Hutten heeft sinds het voorjaar van 2021 een Raad van Commissarissen aangesteld. Die aanstelling volgde op het overdragen van het directeurschap van Bob Hutten aan Drees Peter van den Bosch per 1 januari. Naast voorzitter Bob Hutten bestaat de raad uit Edwin Heeren en Harry Brouwer.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid