Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch


Drees Peter van den Bosch en Bob Hutten (r)

Benoeming - Algemeen directeur Bob Hutten geeft per 1 januari 2021 de leiding van Hutten Over aan Drees Peter van den Bosch, die nu nog Innovatiemanager is bij Foodsquad en Hutten.

Na 91 jaar en drie generaties komt daar mee de aansturing van het familiebedrijf in andere handen. De vraag hoe Hutten als familiebedrijf te behouden, houdt Bob Hutten al lange tijd bezig. Zijn vele nevenactiviteiten in besturen en als coach van beginnend ondernemers plus de wens de continuïteit van Hutten te waarborgen, leidden er twee jaar geleden toe dat Bob de leiding van Hutten overgaf aan het directieteam.

Drees Peter van den Bosch is momenteel innovatiemanager bij het open innovatienetwerk Foodsquad. Na tien jaar in diverse functies gewerkt te hebben binnen marketing en sales, startte hij in 2009 Willem&Drees om producent en consument weer met elkaar te verbinden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coop en cateraar Hutten vinden elkaar in crisistijd

Coronacrisis – ‘Samen maak je het verschil’, met die gedachte hebben supermarktketen Coop en cateraar Hutten elkaar gevonden in een aantal gezonde paasgerechten. In een tijdsbestek van elf dagen werden door de twee partijen vijf producten samengesteld die verkrijgbaar zijn in alle Coop-supermarkten en ook nog eens gepromoot worden in de paasfolder; een klein huzarenstukje als je bedenkt hoeveel tijd dat...

Lees bericht



Soup & Bakery wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Onderscheiding  - Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. Het filmpje van het concept kreeg op een bijeenkomst van retailers de meeste stemmen. Andere genomineerden waren Crisp en felyx. Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek ging acht maanden geleden open op Schiphol Plaza. Het concept startte in 2016 om met het concept antwoord te...

Lees bericht

De Verspillingsfabriek wint de Duurzame Dinsdag Prijs

Duurzaamheid - De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 4 september in Den Haag de Duurzame Dinsdag Prijs gewonnen. Daarmee is de fabriek het beste duurzame initiatief dat zich richt op meerdere aspecten van duurzaamheid. Eric Habraken, manager Foodservice en Foodretail bij De Verspillingsfabriek: “We waren al trots op de nominatie, maar dit is natuurlijk helemaal fantastisch. Een echte bevestiging dat onze missie...

Lees bericht


Koppert Cress wil eerste food CO2-neutrale bedrijfsrestaurant van Nederland worden

Duurzaam - Koppert Cress wil het eerste food CO2-neutraal bedrijfsrestaurant van Nederland hebben. Daarvoor moet eerst inzichtelijk zijn wat de CO2-uitstoot van het samenwerkingsconcept eigenaar Rob Baan van Koppert Cress en cateraar Bob Hutten nu is. GiantLeaps heeft daarom in opdracht van Hutten en Koppert Cress berekend wat over 2017 de klimaatimpact was van het door Hutten verzorgde bedrijfsrestaurant....

Lees bericht

Hutten neemt stokje over van Maison van den Boer bij PSV

Catering - Hutten heeft na een uitgebreide aanbestedingsprocedure de voorlopige gunning gekregen als nieuwe huiscateraar van de kersverse landskampioen PSV. Hiermee neemt Hutten het stokje over van Maison van den Boer, die 23 jaar verbonden was aan de Eindhovense voetbalclub. Collin Schoonens, commercieel directeur bij Hutten is verheugd over de op handen zijnde overeenkomst met PSV: “We kijken uit naar een...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid