Bols introduceert ready-to-enjoy cocktails in blik


Introductie - Bols introduceert twee cocktails in blik. Bols Elderflower Spritz en Bols Ginger Mule bevatten slechts 5 % alcohol en worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

De Spritz is sprankelend en heeft een hart van lentebloesem. Deze cocktail bevat een combinatie van de Bols Elderflower Likeur en bruiswater. De Mule wordt gemaakt met Bols Ginger Likeur en de klassieke Bols Genever. De Genever biedt hier een zacht, complex en moutachtig tegenwicht aan de pittige gembersmaak.

Nieuwe missie

Onder de noemer ’The World’s First Cocktail Brand’ introduceert Bols met het design van de ready-to-enjoy cocktails zijn nieuwe identiteit, namelijk opvallend, elegant en premium, zowel in look als smaak, volgens het bedrijf. De lancering van de kant-en-klare cocktails in blik vormt een eerste stap in een bredere missie van Bols om cocktails thuis voor iedereen toegankelijk te maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CFO Joost de Vries verlaat in 2020 Lucas Bols

Vertrek - Na bijna 15 jaar werkzaam te zijn geweest als CFO van Lucas Bols heeft Joost de Vries laten weten dat hij in de loop van 2020 de onderneming zal verlaten. De Vries heeft besloten zijn carrière in toezichthoudende en adviserende rollen te willen voortzetten. Tot en met het einde van het huidige boekjaar (tot en met 31 maart 2020) zal De...

Lees bericht


Bierkenners zochten naar de beste kopstoot met Bols

Uitslag - Honderd bierkenners kozen onlangs de ultieme kopstoot (oftewel de klassieke combinatie: een biertje met een borreltje). De winnende combinatie werd een zeer oude jenever met Weizenbier. De bierkenners moesten kiezen uit ruim 1.100 Nederlandse bieren en 4 jeneversoorten. De ‘jenever pairing’ werd georganiseerd door Bols in museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onderzoek & uitslag Bols, het oudste gedistilleerd merk ter wereld,...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid