Bommel & Bommel delicatessen nieuwe naam Bommels Conserven


Marc en Dineke van Bommel

Groothandel - Bommel & Bommel delicatessen is de nieuwe naam van Bommels Conserven. De Barendrechtse groothandel in delicatessen heeft naast een nieuwe naam ook een nieuwe website met webwinkel.

Het bedrijf van Dineke en Marc van Bommel levert sinds 2012 delicatessen aan winkels, delicatessenzaken en de horeca. Het paar is tevens importeur van de theegroothandel Betjeman & Barton in Nederland en eigenaar van twee Betjeman & Barton winkels in Den Haag.

Met het nieuwe platform Bommel & Bommel delicatessen creëren Dineke en Marc van Bommel één portal waar de zakelijke klant en de consument het uitgebreide assortiment aan hoogwaardige delicatessen kan bestellen.

Bommels Conserven levert producten aan zo’n 500 klanten in de retail en horeca in Nederland en België en via de website ook aan de consument. De twee Betjeman & Barton theewinkels aan de Denneweg en de Aert van der Goesstraat in Den Haag werden in de afgelopen anderhalf jaar verbouwd. Hier worden meer dan 200 soorten thee verkocht. Ook de delicatessen van Bommel & Bommel delicatessen, zoals confituren en vinaigrettes van Belberry, koekjes van Cartwright & Butler worden hier verkocht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid