Boodschappenbezorger Getir neemt Amerikaans FreshDirect over


Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize USA, in Nederland werkt de boodschappenbezorgdienst samen met Gorillas

Buitenland – Een van de eerste boodschappenbezorgers Getir maakt bekend dat de organisatie de online supermarkt FreshDirect overneemt. FreshDirect, afkomstig uit New York, is onderdeel van Ahold Delhaize USA, het grootste supermarktconcern aan de oostkust van de Verenigde Staten.

De overname zorgt voor een verregaande samenwerking tussen Getir en FreshDirect, en zal de strategische ambitie van Getir om te groeien in de Verenigde Staten verder versterken. FreshDirect zal de technologie en operationele capaciteit van Getir gebruiken om sneller diensten te kunnen leveren aan haar loyale klanten. Klanten zullen ook gemakkelijk toegang hebben tot Getir’s snelle boodschappenbezorgdienst.

Verwacht wordt dat de deal deze maand wordt afgerond. Na de overname zal FreshDirect haar merknaam behouden.

Bron: Getir/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht


Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht

Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid