‘Bourgondische’ groothandel Hanos Maastricht geopend


Het dj-duo Lucas & Steve verzorgde de muzikale opening van de nieuwe locatie Hanos Maastricht

Groothandel – 40.000 vierkanter meter oppervlakte en meer dan 100.000 producten. Hanos laat in Maastricht zien wat het in huis heeft. Een unieke vestiging met een bourgondische twist, zo schrijft Hanos en dat werd door de foodprofessionals bevestigd.

De vestiging werd dinsdag geopend door burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht in aanwezigheid van Hanos-eigenaresse Ria van der Horst en familieleden. Hanos wilde met de vestiging in de zuidelijke provinciehoofdstad een unieke beleving neerzetten en had daarvoor het dj-duo Lucas & Steve ingeschakeld om de muzikale opening te verzorgen. Daarnaast overhandigde presentator Winston Gerschtanowitz ter gelegenheid van de opening en tweetal waardecheques. Beide ter waarde van ieder 15.000 euro en bestemd voor het regionale Bibihuis voor de opvang van jonge kinderen en het Toon Hermans Huis in Maastricht.

Niet alleen Limburg

Met de nieuwbouw in Maastricht wil Hanos niet alleen de Limburgse horecabedrijven aanspreken, maar ook horeca in delen van de regio in België (Wallonië) en een deel van Duitsland. Het 100.000 producten tellende assortiment is daarop afgestemd. Maar ook de versafdelingen imponeren in Maastricht. Zowel in breedte als in diepte van de assortimenten is veel geïnvesteerd in het ‘Bourgondische’ karakter van zuidelijk Nederland. Complimenten voor de locatie werden ook uitgesproken door de 150 leveranciers die tijdens de opening de mensen voorzagen van hun nieuwste producten.  ‘Indrukwekkend’, was een veel gehoorde reactie.

Bron: @FoodClicks

Specialisten geven uitleg over producten en bereiding
Rijk aanbod aan rivier- en zeekreeften
De droogkamer voor het vlees maakte indruk
Deel van de afdeling cressen
Afdeling met desserts
Chefs Table voor inspiratie in de keuken
Producten voor een efficiënte bereiding in de keuken
Redefine Meat stond er met plantaardige 'lamskebab' met deeglaagje
Een van de koelkastenwanden op de vleesafdeling
Deel van de AGF-afdeling
Uiteraard ook Italiaanse specialiteiten
Het label Prestige presenteerde zich in een nachtclub-achtige omgeving met smaakvolle fruitgerechtjes
Captain Food presenteerde de vernieuwde vegan Delicious Bourgondische Balls, bitterballen met ‘draadjesvlees structuur’
Nieuwe Pasta Salades van Fano

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsING voorspelt uitdagend jaar voor de horeca

Analyse – Ondanks een laag consumentenvertrouwen, maakt de horeca een goede start in 2023. Consumenten gaven in het eerste kwartaal maar liefst 7% meer uit dan een jaar geleden. Maar voor heel 2023 verwacht ING Research toch problemen en voorziet de bank een uitdagend jaar.

Lees bericht

Recordaantal high tea reserveringen voor Moederdag

Moederdag – Voor Moederdag 2023 zijn er meer high tea reserveringen binnengekomen, dan voor Moederdag vorig jaar. Nu al zijn er 25% meer reserveringen gemaakt fan in 2022. Dat blijkt uit een enquête onder verschillende restaurants en de reserveringsdata van HighTea.nl.

Lees bericht

Appèl nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Het gaat om meer dan 20 restaurants, koffiecorners en andere cateringlocaties en de op het terrein aanwezige foodtrucks. Ook de banqueting gaat Appèl verzorgen. Bij de aanbesteding stonden een duurzaam, internationaal en uitgebreid vegetarisch assortiment centraal.

Lees bericht


Het Laatste Tafeltje nu als Do It Yourself (DIY) platform

Techniek - Sinds 2017 brengt Het Laatste Tafeltje horecazaken en gasten bij elkaar. Het platform telt ruim 100.000 gebruikers en zorgt hiermee voor extra gasten op de minder drukke dagen en specifieke tijden. Nu introduceert Het Laatste Tafeltje een Do It Yourself (DIY)  horeca marketingconcept waarbij algehele vrijheid en gebruiksgemak voor zakelijke klanten centraal staan.

Lees bericht

Weelderig kleurrijk jaren ’70 design bij La Nostra Gigi

Horecaconcept – Pesca, Skylounge Ventuno, MaMa Kelly, het zijn stuk horecaconcepten waar naast goed eten het interieur een belangrijke rol speelt. Zo ook bij La Nostra Gigi aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp. Een nieuw horecaconcept dat veel ruimte biedt voor Italiaans shared dining en een borrel; een weelderig en kleurrijke trattoria, cocktailbar en lounge in één.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid